שנת 2013 - כפר שמריהו נבחרה כרשות איתנה

מרץ 2013, המועצה המקומית כפר שמריהו, אשר מנהלת מנהל תקין ובעלת איתנות כלכלית, נבחרה ע"י שר הפנים, גדעון סער, כרשות איתנה.

כפר שמריהו הינה אחת מ-24 רשויות שנבחרו במסגרת "חוק הרשויות האיתנות", שאושר לאחרונה בכנסת. חוק זה מהווה רפורמה בשלטון המקומי ומבטא גישה של ביזור סמכויות מהשלטון המרכזי. ה

מועצה המקומית כפר שמריהו תזכה ליתר עצמאות בניהול הרשות ולהקלות כגון: פטור מצורך באישור לביצוע עסקאות מקרקעין, פטור מצורך באישורי תקציב ועוד.

בחוק קיימים מנגנוני בקרה ופיקוח שיבחנו את תפקוד הרשות. אנו נמשיך ונשמר את מעמדנו ונשאף להשתפר ולהוות דוגמא ומופת.

אנו גאים על כך שנבחרנו כרשות איתנה. המעמד שלנו הינו תוצאה של עבודה רבת שנים לשמירת חוסנה הכלכלי של הרשות, התייעלות ועבודה מאתגרת ואיכותית.

תודה לעובדי המועצה המסורים והנאמנים.

תודה לחברי המועצה, העושים מלאכתם בהתנדבות.

תודה לתושבים אשר יודעים להעריך את איכות החיים, אותה אנו מספקים במגוון רחב של תחומים.