מופע חנוכה תשע"ה

17/12/2014
    מופע חנוכה תשע"ה (הגדל)

ביום רביעי ה- 17.12.14, נר שני של חנוכה, נערך מופע חנוכה המסורתי.

את המופע ערכו תלמידי שכבת ד', צוות בית הספר בשיתוף עם בית הספר למוסיקה וסטודיו נילי.

תקציר דברי דרור אלוני, ראש המועצה:

"בדבריי ציינתי את סמלי החג ואת המשמעות והרלוונטיות: ניצחון הרוח על החומר, ניצחון הקטן על הגדול, ניצחון הנכבש על הכובש וניצחון האור על החושך.

קראתי לילדים ולהוריהם להיות לפידים גדולים, מאירים ומורי דרך ולא להיות נרות קטנים. אם אנו חפצי חיים עלינו להוביל בדוגמה ובמופת לערכים ולשאוף לחברה ערכית, מתוקנת, מתקדמת ומפותחת.

לא ניתן למניפולציה ושקריות להתוות את הדרך. לשם כך כל אחד ואחת צריך לעמול קשה.

כרוח השיר: ״בסלע חצבנו עד דם, ויהי אור״.

תודה רבה:

• למארחים - יונת אידן, מנכ"לית מושב רשפון ולצוות בית העם – דני קרסו, מעין סלומון וטל אבולעפיה

• לילדי שכבת ד' ולמחנכות מיכל הופמן ודורית מנור • לצוות הטקס: אורי שחר, אולגה קם, ירדן יונה, עטרה קיש

• לצוות בית הספר: ליאור בידני, יעל חסון, שרה מרטין, עמי בוארון, יצחק בורמנט, יגאל הראל

• למוטי אטיאס, בית הספר למוסיקה

• לנילי רג'ואן, סטודיו נילי, מרכז וייל

• ליגאל רדה, קב"ט כפר שמריהו ולמתנדבים

• להורי שכבת ד': רנה הירש-ניר, שרוני הירש, דניאל ויימן, כרמית נופך-מוזס, לאורה לבנת, גלית בר-און, אורלי אבנרי, גלי שרון, מיכאל ישראלי, אבישג זוארץ, ניסים זוארץ, ריקי רחבי, אופיר רחבי, אבנר מנור, סער פין, רונן האזה, גלי האזה, גדעון אליהו.

• לילדי שכבת ו' ונציגי ההורים שהפעילו את פינות המכירה וחלוקת הסופגניות.

לתמונות נוספות

צילום: יוספה כהן