כפר שמריהו - הודעות ועידכונים 28.2.19

28/02/2019

מתחם המערות
    בהמשך להודעת רשות העתיקות כי אינה מנהלת ו/או מתפעלת ו/או מחזיקה באתר מתחם המערות וכי השטח נמצא בחזקת ובאחריות המועצה המקומית כפר שמריהו בלבד ולאור העובדה כי קיים חשש לבטיחות המבקרים באתר זה נערך סקר בטיחות במתחם על ידי יועץ בטיחות.
    תוצאות סקר הבטיחות קובעות באופן חד משמעי כי במתחם ישנם ליקויים בטיחותיים חמורים אשר מהווים סכנה למבקרים.
    בנוסף קבע יועץ הבטיחות, כי אין לאפשר כניסת מבקרים למתחם עד אשר יתוקנו הליקויים הבטיחותיים במקום.
    לפיכך, בשלב זה עד קבלת החלטה לקיים המשך הטיפול בליקויים, חל איסור מוחלט על כניסה למתחם המערות.
    אנו פועלים לידע את הציבור הרחב בדבר,  באמצעות הרשתות החברתיות.

הודעה בדבר ביצוע סקר ומדידות נכסים
    בהתאם לפסק הדין של בית המשפט העליון, על כל הרשויות בארץ חלה חובה לחשב שטח הנכס לצורך חיובו בארנונה כללית באופן מדויק, לרבות חלקי מטר רבוע עד שתי ספרות אחרי הנקודה (רע"א 2456-13 אלעזר עמר נ' עיריית חדרה).
    בהתאם לפסק הדין, אנו מקיימים בימים אלו מדידה ובחינת חיובים של כל הנכסים בתחומי הרשות.
    מטרת המדידה הינה לחשב את שטח הנכס ברמת הדיוק הנדרשת ולהבטיח התאמה מלאה בין נתוני הנכס בפועל לבין הנתונים המופיעים ברישומי הרשות.
    הסקר באזורך יתקיים בין המועדים שנים 2020-2019.
    הסקר / מדידה יבוצעו עבור המועצה באמצעות חב' קלימי –אורן בע"מ.
    בכדי להבטיח קיום הסקר במועד המתאים לך, אנא פנה בהקדם לחב' המדידות לתיאום מדידה, בטלפון 052-3349988 בימים א' – ה' בשעות 08:30-17:00 או בדוא"ל
    orah@kalimioren.com
    בהתאם לסמכותה של המועצה לפי סעיף 159 לצו המועצות המקומיות, הנך מתבקש לאפשר לעובדים/מורשים מטעם חברת המדידות להיכנס לנכס לביצוע הסקר/מדידה.
    במקרה בו לא תתואם מדידה או לא יתאפשר ביצוע מדידה בנכס, תחושב הארנונה לפי הערכה, על פי מיטב השפיטה.
    אנא ודא כי בעת קיום המדידה בנכס יהיה במקום אדם מטעמך מעל גיל 18 וכי יוכל לאפשר גישה לסוקר לכל חלקי הנכס.
    בתודה על שיתוף הפעולה.

רווחה
    הילדים עזבו את הבית? יצאתם לפנסיה ויש לכם זמן פנוי ? מעוניינים לעשות משהו טוב ?
    אנחנו מחפשים אתכם !
    הפעילות כרוכה בהתנדבות של כשעתיים בשבוע !
    כפר שמריהו מגייס מתנדבים שמעוניינים ללוות/להקשיב/להיפגש עם בן/בת 80+ , תושבי כפר הזקוקים לחברה, אוזן קשבת ויד תומכת.
    מעוניינים ? - צלצלו לאילה - 0542300691 - או שלחו מייל ל- revacha@kfar.org.il  בצרוף טלפון, ואנחנו כבר נצור קשר ונעשה את החיבור.
    אין מדובר בקשישים סיעודיים, אלא רק בתושבי הכפר הזקוקים לקצת חברה/עזרה.

נשף פורים קהילתי

מרכז וויל

קייטנות פסח החלה ההרשמה

טופס הרשמה למבוכים ודרקונים פסח 2019