כפר שמריהו - הודעות ועדכונים ליום 25/7/19

25/07/2019

אם מייל זה אינו מוצג כראוי צפה בגרסה המקוונת אצלנו באתר

הכנות מתחם בית הספר וגני הילדים לקראת פתיחת שנת הלימודים תש"פ
    עם סיום שנת הלמודים תשע"ט החלה המועצה בהובלת אגף האחזקה בביצוע העבודות הכרוכות בהכנת מתחם בית הספר וגני הילדים לקראת שנת הלימודים תש"פ.
    נערכו סקרי בטיחות במתקנים השונים במתחם בית הספר וגני הילדים, כנדרש על פי החוק והתקנות השונות, במקומות בהם נדרש לבצע שינוים ו/או שיפורים בהתאם לסקרים - הליקויים תוקנו.
    בנוסף בוצעו עבודות תחזוקה בחדרי הלימוד ובמתקנים השונים.
    בימים אלו, אנו נמצאים בישורת האחרונה לקראת סיום העבודות כאמור.

בית הספר של החופש הגדול
    ביום  ראשון, ה 21 ביולי הסתיימה פעילות בית הספר של החופש הגדול (קייטנה לתלמידי בית הספר א-ג ולמסיימי גן חובה בתפעול המועצה).
    פעילות בית הספר של החופש הגדול החלה בתאריך 1 ביולי 2019 ופעלה במשך 3 שבועות, בפעילות השתתפו  110 תלמידי בית הספר ו 35 ילדים מקרב מסיימי גן חובה.
    בהזדמנות זו ברצוני להודות לברי דדון אשר ריכז וניהל את בת הספר של החופש הגדול, לכרמלה זביב אשר ניהלה וריכזה את פעילות מסיימי גן חובה ולכל צוות המורים  והמדריכים אשר פעלו להצלחת פעילות זו.

צהרונים – שנת הלימודים תש"פ
    לידיעתכם, בימים אלו שוקדת מחלקת החינוך במועצה בכל הכרוך להקמת צהרונים  לשנת הלימודים תש"פ.
    פרטים נוספים יפורסמו בהמשך.

בית הספר גש"ר
    מנהלת בית הספר, מיכל גוטליב פרידור, מסיימת את תפקידה ב- 31 באוגוסט 2019 זאת לאחר 3 שנים של תרומה ועשייה, יש לציין כי מיכל הובילה את מהלך הכנת בית הספר לקראת שנת הלימודים  תש"פ.
    אתמול נערכה ישיבת מעקב אחר הערכות לקראת פתיחת שנת הלמודים הבאה ובסיום הישיבה, בנוכחות נציגת הנהגת ההורים, נערכה פרידה ממיכל. אנו מאחלים לה הצלחה בהמשך דרכה.
    בימים אלו משרד החינוך בשיתוף מועצות חוף השרון וכפר שמריהו שוקד על מינוי מנהל/ת, נעדכן בהמשך.

הודעת הועדה למניעת אלימות סמים ואלכוהול
    חברי הוועדה, בהובלת יו"ר הועדה אמירה זוכוביצקי ברוך, החליטו לפעול להגברת המודעות לסיכון בכל הכרוך בשימוש בסמים בקרב בני הנוער ובכלל, זאת לאור העלייה שחלה בשנים האחרונות בשימוש בחומרים ממכרים, בעיקר ב"סמים חברתיים" כגון קנאביס ומריחואנה.
    מצורפת אגרת מידע בנוגע להשפעות השליליות של השימוש בסמים על בני הנוער מתבגרים.
    במהלך השנה תערכנה הרצאות מומחים בנושא מניעת אלימות סמים ואלכוהול בקרב בני הנוער, מניעת סיכונים בגיל ההתבגרות והתמודדות עם אתגרים שונים.
    לכל שאלה או התייעצות בנושאים אלו ניתן לפנות לליטל גבריאלי, עובדת סוציאלית נוער, בטלפון 054-2300165 (כמובן הטיפול/ מענה ייעשה תוך שמירה על דיסקרטיות).

מפגעי נמלת האש
    המועצה ביצעה ניטור לאיתור מפגעי נמלת האש, להלן המקומות שנמצאו נגועים.
    המועצה ביצעה הדברה בשטחים הציבוריים. תושבים שביתם מופיע באזור הנגוע מתבקשים לבצע הדברה באמצעות מדביר מוסמך.

פתיחה מחודשת לרמפת הירידה לאיילון דרום מדרך שבעת הכוכבים.
    על מנת להקל על ציבור משתמשי הדרך, לוח הזמנים קוצר והחל מהיום, יום חמישי, 25.7.19, מהשעה 05:00 בבוקר נפתחה
    לתנועה רמפת הירידה לאיילון דרום במחלף שבעת הכוכבים
    .