הודעות ועדכונים 3.4.14

3/04/2014

לתושבי כפר שמריהו שלום,

צעדת הבנים
    בבקר שבת, ה-29.03.2014, נערכה צעדת הבנים ה-41 בכפר שמריהו.
    מזג האוויר היה נעים והצעדה עברה בהצלחה מרובה.
    תודה רבה לכל המשתתפים ולכל העושים במלאכה.
    לפרטים נוספים, תודות ותמונות

חידון אלוף העברית
    בית הספר היסודי ערך הבוקר, יום חמישי 03.04.2014, את תחרות אלוף העברית. אירוע מסכם לתהליך הטמעת השפה העברית בדור הצעיר.
    אחד עשר תלמידים מכיתות ד׳-ו׳ עלו לשלב הגמר, שנערך בהשתתפות החברים לכיתה, מורים והורים, באודיטוריום ווייל.
    המתמודדים נבחנו במספר קטגוריות: איות, חריזה, מילים נרדפות, ניבים וביטויים ושאלת ראש המועצה.
    התלמידים הפגינו ידע, בקיאות ובטחון עצמי.
    תודה לצוות בית הספר: למיכל הופמן, לשירי אביב, לנירה חגי, למיכל שי, לאסנת סלע, ולנציגת ההורים הלית קוך-רז.

פרויקט 531/20
    כביש 531 הינו כביש רוחב, המתחיל בכביש 6 (מחלף חורשים), חוצה את כביש 4 ברעננה ומגיע לכביש 20 באזור רשפון, במחלף שמריהו מזרח.
    נתיבי כביש 20 (נתיבי איילון) מוארכים צפונה ממחלף שבעת הכוכבים, דרך מחלף שמריהו מזרח ומתחברים לכביש מס' 2 (כביש החוף) באזור יקום.
    פרויקט 531/20, בחלק העובר בכפר שמריהו מתבצע ע"י קב' אשטרום בע"מ - מחצבת ורד, למעט מסילות הברזל.
    סיום עבודות הסלילה צפוי למחצית 2017 ולהשלמת מסילות הברזל ידרשו עוד כשנתיים.
    להלן קישור למצגת המתארת את הפרויקט לפרטי פרטים.
    נציגי החברה עומדים לרשותנו במתן כל מידע נוסף והסברה לתושבים.
    פרטים נוספים ועדכונים באתר האינטרנט של המועצה.

צביעת כבישים
    המועצה המקומית תבצע עבודת צביעת כבישים ברחבי הישוב מה- 7.4.14 עד 10.4.14. עיקר העבודה מתבצעת בלילה.

אפליקציית ''מוסקיטר'' – עזרה הדדית בעת מצוקה

וועדת בטחון של המועצה המקומית בשיתוף רכז בטחון מושב רשפון, עורכים פיילוט, אשר מטרתו להגביר את בטחון התושבים ולסייע אחד לשני בעת מצוקה.
    מוסקיטר הינה אפליקציה חברתית חינמית המותקנת על הטלפון החכם ומאפשרת לכל אדם להזעיק עזרה במקרי חירום, מקרים רפואיים, אירועים פליליים, חילוץ, כיבוי אש ועוד, מעמית-מוסקיטר הנמצא בקרבת מקום.
    פרטי המזעיק יופיעו במכשיר הנייד אצל המוסקיטרים הסמוכים ובכך יוכלו להגיע למקום האירוע ולהגיש סיוע ראשוני.
    במידה שמס' רב של תושבי כפר שמריהו ורשפון יתקינו את האפליקציה, נוכל לחברה למוקד היישובי, כך שכל מי שיזעיק עזרה יקבל מענה מיידי גם מהמתנדבים ובעלי התפקידים ברשות.
    לפרטים נוספים ולהורדת האפליקציה יש לחפש מוסקיטר בחנות האפליקציות או ללחוץ כאן.

פינוי אשפה, גרוטאות וגזם לפני חג פסח

אנא עדכנו את עובדי משק הבית והגננים.

פינוי אשפה ביתית: יתקיים כרגיל בימים ראשון, שלישי ושישי, מלבד השינוי הבא:
    15.4.14 אין פינוי אשפה
    16.4.14 יש פינוי אשפה

פינוי אשפה בכמות חריגה: יש להוציא רק בימי הפינוי. להניח ליד הפח בכלי קיבול מתאים סגור.

פינוי גרוטאות: בין התאריכים 1.4.14 עד 8.4.14 ניתן להוציא גרוטאות בכל כמות ומכל סוג.
    יש לתאם מראש באמצעות טופס בקשה.
    אין להשליך גרוטאות לכלי האצירה שמיועד לגזם.

פינוי גזם: בערבי חג עד השעה 12:00. החל מ- 8.4.14 לא יתבצע פינוי גזם בכמות חריגה.

קייטנות ופעילויות פסח לילדים החל מיום ראשון 6.4.14

המועצה המקומית כפר שמריהו: אתר האינטרנט / דף הפייסבוק / ערוץ היוטיוב / טוויטר