הודעות לתושבים 28.8.14

28/08/2014

לתושבי כפר שמריהו שלום,

פתיחת שנת הלימודים תשע"ה

ביום שני, 01 בספטמבר 2014, נפתח בהתרגשות גדולה את שנת הלימודים במערכת החינוך שלנו.

שנת הלימודים נפתחת בצל צוק איתן. אנו שולחים תנחומים למשפחות השכולות ואיחולי רפואה שלמה והחלמה מהירה לפצועים הרבים.

לחברנו בישובים מוכי הרקטות, אנו אוהבים אתכם, גאים בכם ורואים בכם כמגשימים לציונות המודרנית. אתם, תושבי הקיבוצים והמושבים בעוטף עזה, מעצבים באורח חייכם את גבולה של מדינת ישראל, את עצמאותה ואת ההגשמה.

בגני הילדים ילמדו כ-90 ילדים בני 3 – 5, בבית הספר היסודי המשותף עם המועצה האזורית חוף השרון ילמדו כ-350 מכתה א' ועד לכתה ו', מחציתם מכפר שמריהו.

התלמידים בכיתות ז' – י"ב לומדים במספר מוסדות חינוך – רובם בבית חינוך משותף חוף השרון ואחרים פזורים, על פי בקשתם, במספר בתי ספר בהרצליה.

שנת הלימודים תפתח בדיונים סביב הנושא "ואהבת לרעך כמוך". המחנכים ידונו עם התלמידים על אופייה המיוחד של מדינת ישראל כמדינה יהודית דמוקרטית, על עקרונות השוויון בין בני האדם, על ערך החיים בתרבות ישראל וברוח נביאי ישראל. נדגיש את החשיבות של תרבות השיח הסובלני והקשוב.

גני הילדים וביה"ס היסודי נבדקו מספר פעמים לגבי מידת המוגנות ואושרו על ידי פיקוד העורף. אנו מעניקים לכל התלמידים והמורים רמת מוגנות מספקת.

ברכתנו שלוחה לכל התלמידים ומאחלים הצלחה לסגל החינוך וההוראה.

פתיחת שנת פעילות בשבט ני"ר

גם שבט ני"ר – צופי כפר שמריהו, רשפון וגליל-ים יפתח בקרוב שנת פעילות חדשה.

הרכזים התחלפו. אנו מודים לעוזבים: יעל ואביב ומברכים את הבאים: נעמה ושניר.

אני פונה להורים לבני כיתות ד' – י"ב לעודד את הילדים לקחת חלק בפעילות תנועת הנוער. אנו תומכים בפעילות ורואים חשיבות רבה מאוד בקיומה.

מיזם התשתיות המשותף עם אגודת המים

העבודות לחידוש קווי המים ולהתקנת קווי ניקוז, ביוב וחשמל ברחובות התלמים, הזורע ושביל התפוזים נמשכות מעבר לזמן המתוכנן ויוצרים אי נוחות.

חלק מהעבודות כרוכות בהפסקות ממושכות באספקת מים לבתים.

אנו מתנצלים, לומדים מטעויות ומנסים לצמצם את אי הנוחות.

בסיום המיזם הרחובות יהיו נאים ואיכותיים יותר ורמת השירות טובה יותר.

בשבוע הקרוב עיקר העבודה תתרכז ברחוב התלמים וברחוב הזורע, בקטע שבין רחוב קרן היסוד לרחוב הצבעונים ושביל החיטה.

הודעות על סגירת צירים או הפסקות מים יזומות נשלח כהודעות טקסט (sms).

אירוע פתיחת שנה במועדון הספורט

אירוע ספורט והנאה לכל המשפחה ייערך בשבת, 6.9.14, במועדון ספורט כפר שמריהו.
    בין השעות 10:00 עד 12:00 כל משפחה מוזמנת לעבור בתחנות ספורט והנאה. משפחה שתסיים את כל המסלול תשתתף בהגרלה, שתיערך בשעה 14:00.

בנוסף, במהלך כל היום ייערכו פעילויות ספורט וכיף במתקני המועדון.
    הכניסה חופשית לכל תושבי כפר שמריהו. בואו להנות עם כל המשפחה.

טניס במועדון הספורט בהנהלה חדשה

פסטיבל DocoArt5

בחודש ספטמבר יוקרנו במרכז וייל סרטי איכות תיעודיים בנושאי אמנות
    לפרטים נוספים ותקצירי הסרטים - לחצו כאן

הזמנת כרטיסים במרכז וייל 09-9569430.

עונה חדשה במרכז וייל – פרטים באתר האינטרנט

דו שיח בבית הכנסת "היכל הבנים"

הציבור מוזמן לדו שיח בנושא חייו של משה רבנו, בהשתתפות פרופסור נמרוד אלוני וד"ר שלי שילה (גולדברג), ביום חמישי ה- 4.9.14 בשעה 20:00 בבית הכנסת.