ברכה לשנה החדשה ועדכונים לתושבים 18.09.14

18/09/2014

תושבי כפר שמריהו היקרים,

בשנה היוצאת, במהלך מבצע "צוק איתן", עמדנו למבחן לאומי וכעם יכולנו לו. היו התמודדויות לא פשוטות ובסיכומו של יום, הפגנו חוסן לאומי ואפשרנו לממשלה ולכוחות הבטחון להשלים את המשימות, כפי שמצאו לנכון.

תושבי כפר שמריהו התגייסו לתמיכה בחיילי צה"ל בחזית ולאזרחים מאזורים מוכי רקטות. אנו יכולים להיות גאים על ההתגייסות והעשייה.

גם השנה, כמו בשנים האחרונות דורגנו ע"י חברת הדרוג BDI במקום הראשון מבין המועצות המקומיות והאזוריות ביעילות ובחוסן כלכלי – תוצאה של עבודה קשה ומסורה של עובדי המועצה ורוח ההתנדבות השורה ביישוב.

לקראת השנה הבאה עלינו לטובה עלינו להמשיך ולשקוד על טיוב התשתיות ושיטות השירות לאזרח ולתושב.

בשמי ובשם חברי למועצה, אני מאחל לכולנו שנת שלום ושגשוג, שנה בה ילדנו ירכשו השכלה ויאמצו ערכים לאומים וכלל אנושים, שנה בה נמשיך להוביל ולהיות מודל לחיקוי.

זו הזדמנות פז להודות לכל התושבים המתנדבים במגוון רחב של נושאים חברתיים, בטחוניים ואחרים ולעובדי המועצה ומערכת החינוך המסורים.

שנה טובה.

להלן מס' הודעות ועדכונים:

עבודות תשתיות

בימי ערב חג וחג לא תתבצענה עבודות.

בתקופה הקרובה יושלמו העבודות ברחוב התלמים ובשביל התפוזים.

לא צפויים סגירות תנועה יזומות.

אני מביע צער על עוגמת הנפש והסבל לדיירי הרחובות בהם מתבצעות עבודות. אני מבטיח שבסיומן ימצאו רחוב יפה ותשתיות חדשות.

חג ראש השנה - פינוי אשפה ביתית

ביום שלישי ה- 23.9.14 לא יתבצע פינוי אשפה. במקום זה יתבצע פינוי ביום למחרת, רביעי ה- 24.9.14.

ביום שישי ה- 26.9.14 לא יתבצע פינוי אשפה.

חג סוכות – חופשה מרוכזת של עובדי המועצה

בין התאריכים 09.10.14 עד 18.10.14 עובדי המועצה ימצאו בחופשה מרוכזת ומשרדי המועצה יהיו סגורים.
    במידת הצורך ניתן ליצור קשר עם המוקד במס': 09-9506699.

קהילת "היכל הבנים" כפר שמריהו - חגי תשרי

למדריך המלא לחצו כאן

חגי תשרי – שעות פעילות מועדון הספורט כפר שמריהו

הודעה לבני הנוער – תלמידי כיתות י"ב

למעוניינים לקבל מידע והכוונה בנושא מכינות קדם צבאיות ושנת שירות (​בעמותות, כפרי נוער, פנימיות, מוסדות לבעלי צרכים מיוחדים, קיבוצים וכו') - מוזמנים לפנות לרכז הנוער איזי שפירא בט"ל: 052-6033155 או במייל: izzyshapira@gmail.com

הקמת מועדון לבני הנוער בכפר שמריהו

המועצה המקומית כפר שמריהו קיבלה החלטה להסב את חלל "גן דלית ואפרת" הישן, ששוכן ברח' קרן היסוד, למועדון שישמש את בני הנוער, מכיתות ז'-י"ב, להתכנסויות ופעילויות.

תושבים שמעוניינים לתרום למקום ריהוט, כלי מטבח, משחקים, ריהוט גן וכו' - מוזמנים לפנות לרכז הנוער איזי שפירא בטל': 052-6033155 או במייל: izzyshapira@gmail.com

פסטיבל DocoArt5 במרכז וייל – הסרטים הבאים:

• "לעשות או למות: סיפורו של לאנג לאנג", נגן סיני.
      יום ראשון הקרוב, 21.09.14 בשעה 20:00.
    • "פנינים על קרקעית האוקיינוס", אמניות איראניות.
      יום ראשון, 28.09.14 בשעה 20:00.

לרכישת כרטיסים (40 ש"ח לכרטיס): 09-9569430.

פרטים נוספים - באתר מרכז וייל

חוגי מרכז וייל לילדים ולמבוגרים – נמשכת ההרשמה

פרטים נוספים בט"ל: 09-9569430 ובאתר האינטרנט של מרכז וייל.

פרלמנט העמק – מועד חדש 7.11.14

משלחת של אנשי חינוך מסין מבקרת בכפר שמריהו

ביום רביעי, 17.09.14 אירחנו במערכת החינוך ביישוב כ-20 אנשי חינוך בכירים מסין, שבאו ללמוד על החינוך בישראל.

במסגרת הביקור הציג ד"ר אלכס שניידר, מנהל בית הספר, את התפיסה החינוכית הדוגלת בשילוב התקשוב, מענה לפרט, הכלה, אינטליגנציות מרובות ושזירת הקהילות.

האורחים סיירו בגן תאנה ובגן רימון, פגשו תלמידים במסגרת מועדונים ושיעורים משולבי טכנולוגיה וצפו בהדגמה של אמצעי הכלה בכיתה ובמרחב.

בברכת שנה טובה,