חג אורים שמח - הודעות 18.12.14

18/12/2014
    חג אורים שמח - הודעות 18.12.14 (הגדל)

תושבי כפר שמריהו שלום רב,

להלן מס' הודעות ועדכונים:

תשתיות והסדרי תנועה זמניים

רחוב דרך השדות:

• במהלך השבוע הקרוב יושלם החיבור של רחוב התלמים לרחוב דרך השדות.
    • צומת הרחובות דרך השדות והתלמים ייסגר לתנועת כלי רכב בימים רביעי וחמישי, ב-24 וב-25 בדצמבר 2014, בין השעות 08:15 – 16:00 להשלמת החיבורים בצומת.

רחוב התלמים:

העבודות ברחוב התלמים לקראת סיום:

• סלילת הדרך תושלם בתוך יומיים-שלושה ובמחצית השבוע הקרוב הדרך תפתח לתנועת כלי רכב.
    • העתקת תשתית החשמל ובזק לתת-קרקע תתבצע במהלך חודש ינואר 2015.

רחוב הדקלים:

• בימים אלה מושלמת הנחת צנרת מים שפירים ומים מטוהרים (מיועדים להשקיית גינות ציבוריות).
    • ביום א', 21 בדצמבר 2014, ייסגר הרחוב לתנועת כלי רכב בין השעות 07:30 – 16:00 לחיבור הקו לרשת ברחוב האורנים.

רחוב הזורע:

• עבודות תשתית מגבילות תנועה יחלו ברחוב הזורע, בין רחוב קרן היסוד לרחוב הקוצר, ביום ראשון 28.12.14.
    • הודעות על מגבלות והסדרי תנועה מפורטים נפרסם מספר ימים לפני תחילת העבודות.

רחוב שביל התפוזים:

• במהלך השבוע הקרוב יושלם החיבור לרחוב האורנים, כולל הסדרת מדרכות בין רחוב הפרחים לשביל התפוזים.
    • לאחר השלמת המדרכות תיסלל הדרך.

ניהול כספי תקין

הבוקר, קיבלנו הודעה על זכייתנו בפרס שר הפנים לניהול כספי תקין לשנים 2014-2013. טקס ההוקרה ייערך ב- 29.12.14 בבנייני האומה בירושלים.

חנוכה

תלמידי בית הספר יצאו לחופשת חנוכה החל ממחר, יום שישי ה- 19.12.14, עד ליום שלישי ה-23.12.14. הלימודים יתחדשו ביום רביעי 24.12.14.

אנא סעו בזהירות ושימו לב להולכי רגל ולרוכבי האופניים.

הערב, נר שלישי של חנוכה, יום חמישי ה- 18.12.14 בשעה 19:30, ייערך בבית הכנסת "היכל הבנים" אירוע חנוכה למבוגרים: הדלקת נרות, שירי חנוכה, כיבוד קל והרצאה מאת הרב אורן דובדבני בנושא: חנוכה וזהות – בין אנטיוכוס לדעא"ש. הציבור מוזמן.

טכס חנוכה המסורתי:

אמש, יום רביעי ה- 17.12.14 נערך טקס חנוכה המסורתי לקהילת כפר שמריהו, גליל ים ורשפון.

בדברי ציינתי את סמלי החג ואת המשמעות והרלוונטיות: ניצחון הרוח על החומר, ניצחון הקטן על הגדול, ניצחון הנכבש על הכובש וניצחון האור על החושך.

קראתי לילדים ולהוריהם להיות לפידים גדולים, מאירים ומורי דרך ולא להיות נרות קטנים.

אם אנו חפצי חיים עלינו להוביל בדוגמה ובמופת לערכים ולשאוף לחברה ערכית, מתוקנת, מתקדמת ומפותחת. לא ניתן למניפולציה ולשקריות להתוות את הדרך. לשם כך כל אחד ואחת צריך לעמול קשה. כרוח השיר: ״בסלע חצבנו עד דם ויהי אור״.

תודה רבה לצוות בית הספר ולמושב רשפון על האירוח.

לרשימת תודות ותמונות מהאירוע - לחצו כאן.

זבוב הפירות בכפר שמריהו

השבוע שלחתי מכתב שקיבלנו ממשרד הבריאות בנושא זבוב הפירות, שהגיע לאזורינו.

לקריאה נוספת - לחצו כאן.

קבלת קהל במח' הנדסה – שינוי חד פעמי

קבלת קהל תתקיים ביום שני 22.12.14 במקום ביום שלישי 23.12.14.

חיסון כלבים נגד כלבת 24.12.14

התשלום עבור החיסון כולל את אגרת הרישיון, כל כלב הגר בתחומי הרשות מחויב ברישיון מטעם כפר שמריהו. החזקת כלב ללא רישיון הינה עבירה על החוק.

לפרטים נוספים ותעריפי חיסונים: לחצו כאן.

קולנוע טרום בכורה במרכז וייל

בברכת חג אורים שמח,