ברכת שנה טובה, תשע"ה

18/09/2014

תושבי כפר שמריהו היקרים,

בשנה היוצאת, במהלך מבצע "צוק איתן", עמדנו למבחן לאומי וכעם יכולנו לו.

היו התמודדויות לא פשוטות ובסיכומו של יום, הפגנו חוסן לאומי ואפשרנו לממשלה ולכוחות הבטחון להשלים את המשימות, כפי שמצאו לנכון.

תושבי כפר שמריהו התגייסו לתמיכה בחיילי צה"ל בחזית ולאזרחים מאזורים מוכי רקטות. אנו יכולים להיות גאים על ההתגייסות והעשייה.

גם השנה, כמו בשנים האחרונות דורגנו ע"י חברת הדרוג BDI במקום הראשון מבין המועצות המקומיות והאזוריות ביעילות ובחוסן כלכלי – תוצאה של עבודה קשה ומסורה של עובדי המועצה ורוח ההתנדבות השורה ביישוב.

לקראת השנה הבאה עלינו לטובה עלינו להמשיך ולשקוד על טיוב התשתיות ושיטות השירות לאזרח ולתושב.

בשמי ובשם חברי למועצה, אני מאחל לכולנו שנת שלום ושגשוג, שנה בה ילדנו ירכשו השכלה ויאמצו ערכים לאומים וכלל אנושים, שנה בה נמשיך להוביל ולהיות מודל לחיקוי.

זו הזדמנות פז להודות לכל התושבים המתנדבים במגוון רחב של נושאים חברתיים, בטחוניים ואחרים ולעובדי המועצה ומערכת החינוך המסורים. שנה טובה.

</iframe>
      &nbsp;