פרס חינוך גופני ארצי תשע"ה

פרס חינוך גופני ארצי תשע"ה (הגדל)

בית הספר זכה בפרס ארצי בחינוך הגופני לשנת הלימודים תשע"ה מטעם משרד החינוך.

הטקס נערך ביום שני ה- 4.1.2016 בעיר חולון.

אורח חיים בריא בכלל וכושר גופני בפרט נמצאים בסדר עדיפות גבוה.

אנו מאמינים כי בעידן בו לילדים שעות מסך רבות, חייבים לאזן בפעילות המפעילה את הגוף והמוח בדרך שונה ומחייבת כישורים אחרים. לפני כשמונה שנים, בד בבד עם הכנסת תוכניות לימודים מתוקשבות, המועצה המקומית כפר שמריהו תקצבה תוכניות מאזנות: שחייה, טניס, ספורט ימי, ניווט שדה, רכיבת שטח באופניים ועוד ועוד.

תוך כדי הפעילות התחזקה בנו התחושה שלמידה בתנועה מגלמת בתוכה סגולות נוספות ומשפרת את קליטת חומרי הלימוד גם בקרב ילדים עם בעיות בקשב ובריכוז. לרוח הטובה השפעה על הקהילה ומעודדת עשייה ספורטיבית.

צוות החנ״ג בראשות איתי דקל ובליווי המנהל דר׳ אלכס שניידר, הפסיכולוג דר׳ בוב צ׳רניק והמפקחת טלי קשתי הכניסו לכתה אמצעים משפרי למידה ובעיקר חושפים את הצעירים ליופי שבספורט ומעודדים מצוינות.

בד בבד מתקיימות אצלנו מסגרות מאזנות נוספות כאומנות פלסטית, חקלאות וטיפול בבעלי חיים התורמות גם הן להנאת השהייה בבית הספר.

תודה ענקית לאיתי דקל, שמוביל את התחום במרץ רב ובמקצועיות.

תודה לצוות החינוך הגופני המסור והחרוץ שנרתם לכל משימה.

תודה לצוות בית הספר, שבזכות שיתוף הפעולה והאווירה הטובה - אנו זוכים להצלחה.

תודה רבה לכל התלמידים, להורים, לשותפים בקהילה ולעובדי הרשויות.

קטע סרטון מתוך הטקס, שבו העניקו לנו את התעודה ופרס כספי בשווי של 2,500 ₪ - לחצו כאן.

לתמונות נוספות – לחצו כאן.