אגרת לתושב 14/01/2021

14/01/2021

קורונה

נכון להיום (יום חמישי 14/01/2021) בכפר 5 חולים הציון שלנו במדד הרמזור הוא ירוק!

עד כה התחסנו 750 מתושבי הכפר. אני קורא לכולם להתחסן.
כל מי שרשאי להתחסן ומעוניין להתחסן אך זקוק לסיוע (עזרה מול קופת החולים או הסעה לחיסון) מוזמן לפנות: אילה ברטור- עובדת סוציאלית, בטלפון 054-2300691
דנה בוקשפן - עובדת סוציאלית - בטלפון 050-5529422

אין ביכולתנו לשלוט על התנהגות האחר. עלינו להיות אחראים על התנהגותנו גם אם במקומות אחרים יש אוכלוסיות המפרות את הסגר.
מצ"ב קישור להנחיות הסגר המלאות באתר משרד הבריאות. וכן דף מידע וקישורים אלקטרוניים המחליפים פניה למוקד משרד הבריאות.

עד כה מחלקת הפיקוח במועצה לא נתנה דוחות בגין הפרת הנחיות הקורונה. כל הפרה טופלה נקודתית ע״י הסברה. אני סמוך ובטוח כי ההתנהגות האחראית תמשך עד תום הסגר ולאחריו.

למרות רמת התחלואה הגבוהה החיסון כאן וייתכן והסוף למגפה בהישג יד.

רישום לגנים, כיתה א' ולימודי חוץ

הרישום לגני הילדים ולכיתה א' נפתח היום ויסתיים ביום רביעי ה 3/2/21. כל הפרטים והמסמכים הדרושים נמצאים בלינק זה.
הרישום לחט"ב וביה"ס העל יסודי יתקיים בחודש מרץ 2021, לקראת חופשת הפסח ובמהלכה. כל הפרטים והמסמכים הדרושים נמצאים בלינק זה.

פרוייקט תשתיות המים, הביוב והכנות לסיבים אופטיים

רחוב האורנים - העבודות הסתיימו למעט תיקונים, השלמות וניקיון. לקראת הקיץ יבוצעו עבודות קרצוף וריבוד שכבת האספלט בכביש.

ברחובות: החבצלת (בחלק מרחוב הקוצר לרחוב הנוטע), החורש (בחלק מרחוב הקוצר לרחוב האביב) והקוצר (בחלק מרחוב החבצלת לרחוב החורש) עבודות השיקום ימשכו עד לסוף החודש.

תזכורת: - העבודות מבוצעות החל מהשעה 08:30 עד 17:00. בימים א-ה, בשעות העבודה לא תתאפשר תנועת רכבים בקטע אשר בתחום העבודה. יש להוציא רכבים מקטע רחוב זה לפני השעה 08:30 בכל יום.

בית וייל

המועצה המקומית כפר שמריהו: אתר האינטרנט / דף הפייסבוק / ערוץ היוטיוב / טוויטר