אגרת לתושב 27/5/2021

27/05/2021

מועצה המקומית כפר שמריהו

איכות הסביבה בכפר

לאחר עבודת מטה במועצה ודיון בוועדת איכות הסביבה אנו מתחילים במהלך לשיפור איכות הסביבה בכפר:

א. עמדות מחזור: בכפר מפוזרות עמדות מחזור רבות אשר חלקן כמעט שלא בשימוש וחלקן בשימוש יתר.
    בימים אלו אנו נערכים ומרחיבים עמדות מחזור במקומות מרכזיים ומבטלים עמדות מחזור הפזורים ברחבי
    הכפר.

ב. גזם: היות ובהרצליה ניתן לפנות רק אחת לשבוע ובכפר כל יום, גננים רבים זורקים את פסולת הגזם מהרצליה
    לעמדות הגזם בכפר. התוצאה - לכלוך בכפר ועמדות מלאות תמיד. משבוע הבא (תחילת חודש יוני) ניתן יהיה
    לפנות גזם בכפר בכל יום
פרט לימים שישי ושבת.

תנועת רכבים בכפר

לאור עבודות תשתית הביוב ברחוב החורש וחסימתו לתנועה, תושבים רבים בדרך הגנים התלוננו על רכבים הנוסעים בניגוד לתנועה. תחנת משטרת גלילות הודיעה לי כי לאור התלונות אשר הגיעו גם אליה, תתבצע אכיפה במקום.

עדכון פרוייקט תשתיות

חורש - אנו לקראת סיום הנחת תשתית הביוב, מים וצנרת הכנה לסיבים אופטים בחלק הדרומי של רחוב החורש.
הקבלן צפוי לסיים את העבודה בקטע זה בשבוע הבא.

לקראת סוף שנת 2021 נסלול מחדש את המקטעים בהם בוצעו החפירות כיאה לכפר.

נוריות - אני שמח לבשר על התחלת העבודות ברחוב הנוריות. החלק הראשון הוא חיבור קו הביוב של רחוב החורש לקו המאסף המערבי דרך תוואי רחוב הנוריות.

דרך הגנים ודרך הבאר - השלב הבא בעבודות הוא דרך הגנים ודרך הבאר. ביום ראשון 30/5/21 בשעה 17:00 יתקיים מפגש תושבים בזום, תושבי הרחוב מוזמנים להצטרף קישור.

נעדכן לפני תחילת העבודות על השינויים בהסדרי התנועה.

פרויקט תשתית הביוב - עבודות ברחוב החורש

ממשיכים בעבודות התשתית ברחוב החורש ומתקדמים לקראת סיום.עבודות יבוצעו בימים ראשון עד חמישי (כולל), מהשעה 9:00 עד לשעה 17:00. השבוע הרחוב יהיה סגור לסרוגין.

בסוף כל יום ובימים ו' ושבת, קטע הכביש אשר בביצוע ייפתח לתנועה חד סטרית כפי שקיימת עד היום.

תזכורת :במהלך העבודות בקטע אשר בביצוע לא תתאפשר תנועת כלי רכב פרטיים. בקטע אשר אינו בביצוע תתאפשר תנועה דו סטרית זהירה של רכבים פרטיים בלבד.

השינויים בהסדרי התנועה הנובעים מעבודות תשתית הביוב נבדקו ואושרו ע״י המשטרה.
למרות אי הנוחות הזמנית, ביציאתכם מן הכפר דרומה, אנא סעו מרחוב דרך השדות.
לאחרונה קיבלנו פניות מתושבים אשר התריעו מפני רכבים הנוסעים בדרך הגנים בניגוד לכיוון התנועה תוך הפרעה לתנועה וסיכון הולכי הרגל.

במשך יום העבודה לא תתאפשר חניית כלי רכב בכל רחוב החורש. רכב אשר יחנה ברחוב במהלך העבודות יקבל קנס על חניה בלתי חוקית. התושבים מתבקשים לציית להנחיות. ככל שיהיה שיתוף פעולה כך משך העבודות יתקצר.

אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית

אירועים קהילתיים