אגרת לתושב 1/07/2021

1/07/2021

מועצה המקומית כפר שמריהו

קורונה - חיסונים לבני נוער

ביום חמישי 8 ביולי משעה 16:00 עד 22:00 יפעל בבית וייל מרכז חיסונים לבני נוער מגיל 12 ואילך.
החיסונים באישור ההורים בלבד
בעוד שההחלטה בנוגע לחיסונים צריכה להתקבל על ידי בנות ובני הנוער והוריהם, אני מעודד כל אחת ואחד להתחסן בהתאם להמלצות משרד הבריאות וכל הגורמים המקצועיים הרלוונטים.

טקס סיום כיתות ו

התרגשנו לחגוג עם ילדי ביה״ס היסודי את סיום הלימודים בביה״ס והמעבר לחטיבת הביניים.
תחת ניצוחה של דלית המנהלת ושירי סגניתה הילדים רכשו ארגז כלים לימודיים, חברתיים וכישורי חיים.
תודה לכל צוות ביה״ס ובמיוחד למחנכות ענת ושרון ולוועד ההורים אשר ליווה תמך וניצח על ארועי הלילה הלבן בביה״ס.

עלו והצליחו !

צילום: פרטי

כנס מתגייסים

ביום רביעי בערב ערכנו כנס מתגייסים למסיימי כיתות יב מכפר שמריהו, רשפון וגליל ים.
היה מאוד מרגש לראות כיצד ילדינו אשר גדלו יחד מגן הילדים נפרדים כעת לקראת שירותם הצבאי.
נאחל להם יחד שירות משמעותי וחזרה הביתה בשלום.
תודה רבה להורים אשר התנדבו להצלחת הארוע: שיר בלושטיין, ללי דוד, מירב לרנר, תמר גולדשטיין, איריס רחמינוב, תמר דקל, ענת ציוני ועינת תמיר.
תודה לצוות בית וייל: עדי, רונית, יבגני וירון.
ותודה מיוחדת לחברת המועצה, אניק זבליק, אשר היתה אחראית על האירוע וניצחה על התזמורת המוצלחת הזו.

צילום: פרטי

ביה״ס של החופש הגדול

מועצת כפר שמריהו מפעילה את בית ספר של החופש הגדול.
התוכנית מופעלת לילדי כיתות א-ו מתאריך 1/7 עד 21/7. לילדי הגן התוכנית ממשיכה עד 12/8.
הילדים יהנו משלל פעילויות הכוללות הפעלות, הצגות, סרטים, פעילויות ספורט, משחקים ועוד.
לתוכנית נרשמו 163 ילדי בי״ס ו- 75 ילדי גן.

פרויקט תשתית הביוב - עבודות ברחוב דרך הגנים ודרך הבאר

פרויקט תשתיות הביוב מתקדם לרחוב דרך הגנים ולרחוב דרך הבאר.

העבודות יחולקו ל 3 מקטעים ויכללו התקנת תשתית ביוב, החלפת צנרת מים, התקנת תשתית הכנה לסיבים אופטיים וחידוש הריצוף בכביש.
העבודות תחלנה ביום א' הקרוב, ה- 4/7/21, בין השעות 08:30 ל- 17:00 בימים א' עד ה'. למשך כ חצי שנה.

קטע א' שיתחיל ביום א' משתרע מרח' כיכר הראשונים ועד דרך הגנים 17. משך העבודה בקטע א' – כחודשיים וחצי.

הסדרי תנועה זמניים בשעות העבודה:

התנועה בדרך הבאר ודרך הגנים מצפון לדרך הבאר תמשיך להיות חד סטרית.
התנועה צפונית לקטע א' (צפונית לדרך הגנים 17) ועד דרך הבאר תהיה דו סטרית - לא תתאפשר חניית רכבים ותנועת רכבים בקטע הדרך אשר בביצוע.
כמו כן לא תתאפשר חניית רכבים בקטע הדרך ההופך לדו סטרי בשעות העבודה.
יש להוציא רכבים מקטע הדרך בביצוע ומקטע הדרך הדו סטרית לפני השעה 8:30.

אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית

שידרוג יישומון פיקוד העורף מענה מיוחד לחרשים וכבדי שמיעה

בהמשך להפקת לקחים ממבצע "שומר החומות", בוצע שדרוג למערכת יישומון פיקוד העורף ועדכונים משמעותיים לרווחת המשתמשים.
לפניכם פירוט של הפיתוחים החדשים:
שיפור ההתרעה לאוכלוסיית החרשים וכבדי השמיעה: מענה מיוחד לחרשים וכבדי שמיעה מאפשר לקבל התרעה לפי מיקום באמצעות רטט של 10 שניות.
עדכון הגרסה מחכה לכם בחנות היישומונים. עדכנו עוד היום. יישומון פיקוד העורף:

אי
רועים קהילתיים