אגרת לתושב 06/01/2022

לוגו מועצה

תמונהתמונהתמונהתמונה

קורונה

בכפר 41 מאומתים לקורונה. אנחנו אדומים במדד הקורונה.
על מנת לצמצם את התחלואה בכפר אני מבקש מכל אחת ואחד מכם - במקרה של חולה מאומת בבית, אנא השארו בבית והמנעו משליחת ילדיכם לביה״ס. כך נפגין ערבות הדדית ושכנות טובה ונסייע בצמצום התחלואה בכפר.

בני 60+ עמדות החיסון פתוחות וממתינות לכם. ניתן לקבוע תור בקופות החולים לחיסון רביעי.

.

היטל ואגרת ביוב בכפר שמריהו - תזכורת

היטל ביוב  ואגרות ביוב  מוטלים מכוח חוק הרשויות המקומיות ובתאום עם רשות המים.

1. היטל ביוב – תשלום חד פעמי עבור התקנה של מערכת ביוב ,השתתפות בהקמת תשתית הציבורית של מערכת הביוב / השתתפות המועצה בהשקעה במכון טיהור שפכים של תאגיד מי הרצליה.
ההיטל משולם  למועצה המקומית  על פי חוק העזר לביוב:

2. אגרת ביוב – אגרה שנגבת אחת לחודשיים ביחד עם חשבון המים לתושב.
אגרת ביוב , תשלום עבור טיפול בשפכי הביוב כולל מכון טהור שפכים של תאגיד מי הרצליה.
האגרות נועדו לצורך כיסוי הוצאות אחזקת הביוב וכולל את האחזקה השוטפת של מערכות הביוב הציבוריות והובלתם למכון הטיהור.
על פי הכללים של רשות המים, החיוב של אגרת הביוב תחושב לפי כמות המים שסופקה לנכס במטרים מעוקבים המוכפלת בתעריף של מטר קוב של ביוב שנקבע לישוב ע"י רשות המים.

צרכן שחושב כי הוא מזרים פחות מ – 70% מכמות המים הביתית לביוב ראשי לפנות למכון התקנים ולבקש שהמכון יערוך בדיקה בביתו לצורך הפחתת האגרה.
מכון התקנים מחייב בגין הבדיקה ואישור הבדיקה תקף ל 3 שנים.
במידת הצורף תעריף האגרה יעודכן בהתאם לתוצאות הבדיקה .

הדף הרלוונטי באתר מכון התקנים:
פרטי ההתקשרות למכון התקנים:
מהנדס יפתח פרנקל
טלפון: 03-6465209
דוא"ל:
iftachf@sii.org.il

חשוב לציין – למועצת כפר שמריהו ולאגודת המים כפר שמריהו אין יכולת להשפיע על החלטת מכון התקנים. השיוך של מים המוזרמים למערכת הביוב לעומת מים המושבים לאדמה או מתאדים ההשקייה או במילוי בריכה נעשה על פי מפתח שנקבע ע״י מכון התקנים – גם בסוגייה זו למועצה ולאגודת המים אין יכולת להשפיע.

האישור תקף ל 3 שנים ויש לחדשו בסיום תוקפו
לא יתקבל אישור רטרואקטיבי

-> אגודת המים מבקשת להזכיר לכולם - החורף כאן, אנא עדכנו את מערכת ההשקייה בהתאם וצמצמו צריכת מים מיותרת.

פרוייקט עבודות התשתיות

העבודות מתקיימות בימי ראשון עד חמישי מהשעה 08:30 ועד 17:00

רחוב החורש - בין רחוב הקוצר לרחוב הנוטע

ימשכו עבודות להנחת תשתית ביוב, מים והכנות לסיבים אופטים.

• לא תתאפשר תנועת רכבים בקטע הדרך בו מתבצעות העבודות,
  • לא תתאפשר חניית רכבים בכל הרחוב בשעות העבודה ולפיכך יש להוציא את הרכבים מהרחוב לפני תחילת העבודות בשעה 08:30.
  • רכבים שיחנו בכביש יגררו.
  • בסוף כל יום עבודה, אחרי השעה 17:00, הרחוב ייפתח לתנועה רגילה.

תנועת הרכבים שבאה מצפון תוסט לרחוב הנוטע והחבצלת שכיוון הנסיעה בהן תתאפשר תנועה זו (ברחוב הנוטע תתאפשר תנועה חד סטרית לכיוון מערב, וברחוב החבצלת התנועה תהיה דו סטרית).

רחוב החורש - בין רחוב קרן היסוד לכיכר הראשונים
ימשיכו עבודות לשיקום האספלט ברחוב וע בודות נקודתיות לאורך הרחוב שבהם קטעי רחוב יהיו סגורים לתנועת רכבים.

מצפון ומדרום לכל קטע של הרחוב הנמצא בעבודה תתאפשר תנועה דו סטרית עם הכוונת תנועה לטובת דיירי הרחוב.

• לא תתאפשר תנועת רכבים בקטע הדרך בו מתבצעות העבודות.
  • בסוף כל יום עבודה, אחרי השעה 17:00, הרחוב ייפתח לתנועה רגילה.

ביום שני ושלישי ה- 10-11/1/22 תבוצע סלילת אספלט סופית של הרחוב קטעים אשר בעבודה יהיו חסומים לתנועת רכבים. תתאפשר תנועת רכבים דו סטרית בקטעים של הרחוב אשר אינם בעבודה.

כניסה לרחוב תתאפשר מרחוב החורש פינת כיכר הראשונים ומרחוב קרן היסוד או דרך הבאר, לסרוגין.

החל מיום רביעי ה 12/1/22 ועד לסוף השבוע הרחוב יהיה פתוח ללא הפרעות לתנועה.

רחוב "החורש 5" (רחוב הנוריות – רח' הפקאן)
ימשכו העבודות התשתית ברחוב.

• לא תתאפשר תנועת רכבים בקטע הדרך בו מתבצעות העבודות,
  • רכבים שיחנו בכביש יגררו.
  • בסוף כל יום עבודה, אחרי השעה 17:00, הרחוב ייפתח לתנועה רגילה.

רחוב דרך הגנים - רחוב דרך הבאר עד לרחוב קרן היסוד
ביום ראשון ה- 2/1/21 העבודות ממשיכות בקטע הצפוני של רחוב דרך הגנים החל מרחוב דרך הבאר ועד רחוב קרן היסוד. קטע זה של הרחוב יהיה סגור לתנועת רכבים וכיוון הנסיעה ברחוב דרך הבאר יהפוך ממערב למזרח.

• ככל שיתאפשר, תותר תנועה דו סיטרית לדיירי הרחוב בקטעים שאינם בתחום העבודה.
  • לא תתאפשר תנועת רכבים בקטע הדרך בו מתבצעות העבודות.
  • רכבים שיחנו בכביש יגררו.
  • בסוף כל יום עבודה, אחרי השעה 17:00, רחוב דרך הגנים ייפתח לתנועה רגילה וכיוון התנועה ברחוב דרך הבאר יחזור להיות ממזרח למערב.
  • שימו לב - חנית בית הכנסת (מאחורי בניין המועצה) חסומה.

בית סניור - מרכז וייל, הנוטע 4

עבודות הנגשה ממשיכות. הכניסה למבנה תתאפשר מהדלת הפונה לגן הפסלים.

יתכנו חסימות מקומיות במגרש החניה

שביל המעלות
ממשיכים בעבודות הביוב ותיקונים כלליים.

שביל הבאר
ממשיכים בעבודות הביוב ותיקונים כלליים.

הנחת תשתית סיבים אופטיים

בימים אלו טכנאי חברת בזק עובדים בכל הכפר ומניחים תשתית סיבים אופטיים לאינטרנט מהיר.
מיד עם סיום עבודתם כל בית יוכל להתחבר לאינטרנט סיבים ולהנות ממהירות גלישה גבוהה.

רישום לגני הילדים, לבית הספר ולצהרון לשנת הלימודים תשפ"ג

ההרשמה לגני הילדים, בית הספר והצהרון לשנת הלימודים תשפ"ג החלה ביום 3/1/22 ותמשך עד ה 23/1/22. כל הפרטים בקישור

המצורף https://katzr.net/ffeff5,

שימו לב כי הרישום לגני הילדים ולצהרון מקוון.

פיקוד העורף

ביום שלישי 4/1/2022 מועצת כפר שמריהו זכתה במקום הראשון בפרס הרשות הבולטת במחוז דן - המקלט והמיגון המרחב האזרחי בישראל יפה.
המועצה זכתה בחמישה כוכבים במוכנות הרשות המקומית לחרום.

חתימה סרג'

אתר האינטרנט | דף הפייסבוק | ערוץ היוטיוב | טוויטר | אינסטגרם

רחוב קרן היסוד 18 כפר שמריהו 4691000 | טל' 09-9506699 | moatza@kfar.org.il
לתצוגה
 מיטבית במכשיר סלולרי - מומלץ לסובב מסך לרוחב.

תמונהתמונהתמונהתמונה