אגרת לתושב 07/04/22

לוגו מועצה

תמונהתמונהתמונהתמונה

מגרש למכירה במתחם ביה"ס האמריקאי

המועצה מכרה מגרש בגודל 1,000 מ״ר ברחוב הצבעונים פינת רחוב הזורע במתחם ביה״ס האמריקאי לשעבר תמורת 16 מיליון ש״ח.

מייד לאחר חג הפסח המועצה תפרסם מכרז מתוקן למגרש הנוסף בו המועצה תזיז עמוד חשמל הנמצא במגרש כך שיוצב במרחב הציבורי ברחוב ולא בגבולות המגרש.

המגרש הנוסף בגודל 901 מ״ר והוא צמוד למגרש שנמכר.

לאחר פרסום המכרז נפרסם קישור למכרז באתר המועצה.

תמורת המגרשים תיכנס לקרן הפיתוח לטובת המשך פיתוח הכפר.

חג האביב - שתילות

עם בוא האביב מחלקת האחזקה במועצה ממשיכה בשתילת פרחים ברחבי הכפר.

נשמח לשמוע מכם היכן הייתם מציעים לשתול.

צרו קשר - 09-9506699 שלוחה 600. תודה

עמדת מיחזור בית וייל - שינוי מיקום

על מנת ליצור סביבת פעילות נעימה יותר לצופים, אנו מעבירים את עמדות המחזור ממתחם בית וייל והצופים, לבית הספר.

עמדות המחזור תהיינה ממוקמות  בחלק הדרום ממערבי של ביה״ס מול שער הכניסה למגרש הכדורגל הסינטטי.

יחד נשמור על הכפר נקי, מסודר, ירוק וידידותי לסביבה.

צילום: עובדי המועצה

הוצאת פסולת וגזם הערכות לפני החג- תזכורת

הוצאת גזם בתיאום מראש תתאפשר עד ליום שני ה 12/4/22.

אין להוציא פסולת וגזם בערב חג

הוצאת פסולת חריגה וגזם יש לתאם לפחות 3 ימי עבודה מראש עם מנהל מחלקת האחזקה, אביב זמיר, 054-2300683.

סדר פסח בבית הספר

ביום רביעי בית הספר חגג את בוא חג הפסח. שמחתי להתארח בסדר הפסח של בית הספר בהובלתם של המנהלת דלית קירלי, של הרב אורי איינהורן ושל צוות המורים.

נהניתי מאוד לשוחח עם הילדים ולברך אותם בחג שמח. ביקשתי שבצד ההנאה מהחופשה לא ישכחו את כללי הבטיחות בדרכים ובבית.

צילום: צוות בית הספר

נחשים:

עונת פעילות הנחשים החלה.

במקרה ונראה נחש, יש להתרחק בזהירות (לא בבהלה) ולהזעיק מבוגר. התושבים מתבקשים לנקות היטב שטחים מעשבייה ומגרוטאות ובכך לצמצם שטחי מסתור לנחש. בעלי חלקות חקלאיות מתבקשים לקצור העשבייה ואם אפשר לחרוש את השטח.

הנחש הנפוץ באזורנו הוא הצפע הארצישראלי, אשר פעיל בעיקר בלילה.
אם נתקלתם בנחש אנא נסו לשמור קשר עין, צלמו, פנו והזמינו לוכד נחשים.

לוכד נחשים: ארבל – 054-4528364 או 054-2077726

יתושים :

המועצה פעלה ופועלת לניקוי השטחים הציבוריים, לייבוש מקווי מים ומבצעת ניטור באופן רציף.

המועצה תפעל בשטח פרטי רק במקרים בהם יש הזנחה מצד בעל הנכס או שכניו. כל פעילות ניטור או הדברה בשטח פרטי הינה על חשבון בעל הנכס. תושבים יקרים אנא עזרו לנו להילחם בתופעת היתוש וייבשו את מקורות המים בחצר ביתכם.

מניעה: הימנעות מהשקיית יתר בגינות, ריקון מים בתחתיות עציצים, דליים, חביות, אגרטלים, ניקוז מים עומדים ממרזבים סתומים, לחורר כל צמיג שצובר מים. מי שמחזיקים צמיגים משומשים צריכים לאחסנם באופן שמונע הצטברות מים ע"י כיסוי או חיתוך ופינוי לאתר פסולת מוסדר בהתאם לחוק.

ניטור: גילוי, זיהוי ודיווח על יתושים בוגרים יועיל למיפוי וקביעת תמונת מצב שתשמש בסיס טוב לפעולה של כל הנוגעים בדבר.

מדביר המועצה – ברק אריאלי בטלפון – 054-4901628

חתימה סרג'

אתר האינטרנט | דף הפייסבוק | ערוץ היוטיוב | טוויטר | אינסטגרם

רחוב קרן היסוד 18 כפר שמריהו 4691000 | טל' 09-9506699 | moatza@kfar.org.il
לתצוגה
מיטבית במכשיר סלולרי - מומלץ לסובב מסך לרוחב.

תמונהתמונהתמונהתמונה