אגרת לתושב 09/06/2022

תמונהתמונהתמונה

תושבות ותושבים יקרים,

גאווה בכפר

לכבוד חודש הגאווה הונף דגל הגאווה לצד דגל המדינה מול בניין המועצה.
מחלקת תפעול ואחזקה בראשות אביב זמיר, צבעה את הכיכר בפינת הרחובות החורש וקרן היסוד בצבעי הגאווה וגם שם תלו את דגלי הגאווה. שוויון וסובלנות הם הבסיס לערבות הדדית ולשכנות טובה. תודה לשכנים בכיכר שפרגנו למהלך בעמוד הפייסבוק שלנו.

קרדיט צילום: עובדי המועצה.

יחידת החילוץ

ביום ד' ערכו מתנדבי יחידת החילוץ של הכפר תרגיל מוכנות המדמה חילוץ נפגעים ממבנה הרוס. התרגול בוצע בשיתוף עם גדוד החילוץ 998 של פיקוד העורף בזיקים. שי רז, מפקד היחידה, ממשיך לשמור על כשירות גבוהה לכל המתנדבים.

קרדיט צילום: חן בן עמי, קב"ט המועצה.

מרכז וייל
התחדשנו בחשבון אינסטגרם מוזמנים לעקוב אחרינו, קליק על התמונה ואתם שם.

תרבות ערב יום א
12.6 בשעה 20:00 הרצאה וסרט במחיר אחד: הרצאתו של ירון שמיר ואחריה הקרנת טרום בכורה של "בין שני עולמות" בכיכובה של ז'ולייט בינוש.

לרכישת כרטיס, לחצו על התמונה.

תמונה

מיקומי עמדות המחזור שונו. מיקומי העמדות כדלקמן:

1. דרך השדות פינת החרצית: כתום ובקבוקים

2. חניון הזורע: קרטונייה, כתום, סגול
3. דואר: כחול, כתום, סגול, טקסטיל, קרטונייה
4. בית העלמין (דרך רגבים):כחול, כתום, בקבוקים
5. דרך הגנים: כחול, כתום
6. בית הספר (שביל התפוזים): כחול, כתום, סגול, בקבוקים, טקסטיל
7. הפרחים ( בגב הגנים): כחול, כתום
8. בית וויל (הנוטע): קרטון, נייר, טקסטיל

תמונה

העמדות מיועדות לגזם גינה בלבד ויש להימנע מזריקת כל פסולת אחרת לעמדות.

פינוי הגזם מתבצע בימים א' עד ה' בין השעות 07:00 עד 14:00. אנא הקפידו להוציא גזם בימים אלו בלבד. אנא עדכנו את משפחתכם ועובדי משק ביתכם בהנחיות. לפינוי פסולת חריגה ניתן לפנות למחלקת אחזקה במועצה ונשמח לסייע: 09-9506699 שלוחה 2.

קרדיט צילום: עובדי המועצה.

הפחתת אגרת הביוב

פרויקט הביוב מתקדם, תושבים שקיבלו הודעה מהמועצה שבאפשרותם להתחבר אל מערכת הביוב מתבקשים להתחבר בהקדם. שימו לב. בטווח של עד 3 חודשים מקבלת ההודעה, תתווסף לחשבון המים אגרת ביוב. לנוחותכם, פירוט חוק העזר באתר המועצה: לחצו כאן.

לידיעתכם: אגרת הביוב מחושבת על פי כמות המים שמסופקת לנכס בתעריף מכפלת מטר קוב של ביוב שנקבע ליישוב ע"י רשות המים. צרכן המזרים להערכתו פחות מ – 70% מכמות המים הביתית לביוב יכול לפנות למכון התקנים ולבקש בדיקה לצורך הפחתת האגרה. אישור מכון התקנים תקף לשלוש שנים ולא ניתן לכבד אישור רטרואקטיבי. למועצת כפר שמריהו ולאגודת המים כפר שמריהו אין יכולת להשפיע על החלטת מכון התקנים.

מצ"ב לינק לעמוד ההסבר באתר מכון התקנים: לחצו כאן .

בהוראת נציב הכבאות חל איסור גורף על הדלקת מדורות בשטח הכפר

אנא עדכנו את משפחתכם וסביבתכם הקרובה באיסור.

כלבים

יש להקפיד להסתובב עם כלבים קשורים, כלבים מסוכנים נדרשים להסתובב עם מחסום. יש לדאוג לאסוף את צואת הכלבים. שכחתם שקית ניילון? ברחבי הכפר מפוזרות עמדות עם שקיות. זכרו: חוק העזר העירוני קבע קנס למי שאינו אוסף את צואת כלבו.

אירועים פרטיים
עורכים אירוע? משתתפים בשמחכם. אנא הפנו את החוגגים לשני מגרשי החנייה בבית וייל ובמועדון הספורט. חוק העזר העירוני אוסר על קיום מסיבות בשכר.
זקוקים לגנרטור? המועצה מבקשת למזער מפגעי דרך ורעש ולכן שבוע לפני האירוע, הגישו בקשה בלינק המצורף ותקבלו אישור והנחיות הצבה לגנרטור.
לקבל אישור לחצו כאן.

עונת הנחשים
אנחנו חיים באזור מוקף שדות. המועצה מבצעת ניקיון עשבים וקוצים בשטחים הציבוריים והתושבים מתבקשים לנקוט באותן הפעולות בשטחים הפרטיים. נתקלתם בנחש – הזעיקו את לוכד הנחשים. במקרה של הכשה יש לפנות את הנפגע לבי"ח בהקדם. עד להגעת אמבולנס יש להישאר בצל וללא תזוזה. אסור למצוץ את הארס או לשים חוסם עורקים.

לוכד נחשים ארבל 054-4528364 - ללא עלות.

כל טוב,

תמונה

לרכישת כרטיסים לחצו על התמונה. תבלו.

אתר האינטרנט | דף הפייסבוק | אינסטגרם

רחוב קרן היסוד 18 כפר שמריהו 4691000 | טל' 09-9506699 | moatza@kfar.org.il
לתצוגה
מיטבית במכשיר סלולרי - מומלץ לסובב מסך לרוחב.

תמונהתמונהתמונה