אגרת לתושב ליום 18.04.2024

הערכות לטקס ערב יום הזיכרון

אירועי משואה לתקומה

אכיפת חנייה במרכז המסחרי

לאחר שסיימנו להוסיף חניות במרכז המסחרי כעת אנו פועלים לאכוף עבירות חניה כך שהתנועה במרכז תהיה מיטבית.

מחלקת הפיקוח מפעילה מצלמות לצורך אכיפה. המצלמות הוצבו בכיכר הראשונים (המרכז המסחרי) ויתעדו עבירות חניה והעמדת רכב אסורה.

החנייה בכחול לבן מותרת 24/7 בחינם לכל תושבי הכפר אשר רכבם רשום במועצה (קיבל מדבקה בעבר).

בעלי העסקים ומבקרים מחוייבים בתשלום (דרך אפליקציה כגון סלו או פנגו) וחנייתם מוגבלת בזמן.

אנו משוכנעים כי השילוב בין הוספת מקומות חניה לאכיפה יעילה יסדירו את התנועה והחניה במרכז המסחרי.

משטרת התנועה הודיעה לנו על הגברת אכיפה לאור מספר מקרים של נסיעה כנגד כיוון התנועה ברחוב הזורע בסמוך למרכז המסחרי ובדרך הגנים הן בצד הסמוך למרכז והן בקצה ליד בית הכנסת.

צילום - עובדי המועצה

עבודות פיתוח ותשתיות

פרויקט הביוב והמים - רחוב דרך השדות

מחר, יום שישי, ה- 19/4/24, יתבצעו עבודות להתקנת פסי האטה ברח' דרך השדות מרחוב המעפילים עד רח' קרן היסוד. הרחוב יהיה חסום לתנועת כלי רכב ולקראת הצהריים קטע הדרך מדרום לרח' החרצית ייפתח לתנועה.

תודה על שיתוף הפעולה.

אגודת המים

קבלת קהל בחול המועד

בחול המועד פסח 23-30/4/24 לא תהיה קבלת קהל, יטופלו רק מקרים דחופים של תקלות.

במקרים דחופים בלבד – אבנר עמרני – 052-2537001

החלפת מדי מים

מיד לאחר חג הפסח, אגודת המים תתחיל בהחלפת חלק ממדי המים האנלוגיים למדי מים דיגטליים מסוג סונטה, ההחלפה הנה שגרתית ונעשית לאחר סיום תקופת השימוש של המדים הישנים. ההחלפה תעשה על ידי חברת ארד בליווי של נציג אגודת המים. נא לדאוג לפינוי חפצים וצמחייה בסביבת המונה.

התחדשנו באתר אינטרנט חדש

אנו שמחים לבשר לכם שהשקנו אתר אינטרנט חדש לאגודת המים של כפר שמריהו, באתר תוכלו לבצע פעולות שונות ולקבל מידע על האגודה הכתובת של האתר הנה www.kfar-water.co.il

עדכון בנושא חיסוני הכלבת החל מ 4/24

להלן עדכון משרד החקלאות בנושא חיסון ורישוי כלבים שנכנס לתוקף ב 1.4.2024:

* כל כלב שקיבל במהלך חייו שני חיסוני כלבת ומעלה, יוכל להתחסן כנגד מחלת הכלבת אחת לשנתיים.

אחת לשנה תקבלו לטלפון הנייד המוגדר במערכת, בקשה לחידוש רישיון, שם תתבקשו לשלם עבור הרישיון בלבד, כאמור ללא צורך להגיע לווטרינר ולחסן את הכלב.

עלות הרישיון נמוכה במעט מאגרת החיסון ומחויבת על פי החוק.

* גורים/בוגרים שטרם חוסנו יצטרכו לקבל שני חיסוני כלבת בהפרש של חודש אחד מהשני החל מגיל שלושה חודשים ורק אז יקבלו את רישיון אחזקת הכלב ויוכלו להמשיך לשלם אגרה מדי שנה ולחסן את הכלב אחת לשנתיים.

* כלבים שחוסנו במהלך חייהם חיסון אחד בלבד יצטרכו לקבל חיסון נוסף בטרם יוכלו לחסן אחת לשנתיים.

ד"ר סתונית כץ
וטרינרית המועצה