בריכה מסלול

טריאתלון לילדים ה-5 ע"ש רותם תאודור - שבת 25.04.2015

טריאתלון לילדים ה-5 ע"ש רותם תאודור - שבת 25.04.2015 (הגדל)

טריאתלון לילדים ה- 5 על שם רותם תאודור נערך בכפר שמריהו ביום שבת ה- 25.04.15.

במסגרת האירוע התחרו ילדים מגיל 8 במקצה תחרותי - שחייה, רכיבה וריצה. בהמשך התקיים מקצה עממי לילדים מגיל 6, ללא מדידת זמנים, שבו השתתפו כ-200 ילדים.

בשעה 10:00 הוזנק "מרוץ אפרוחים" לכל המשפחה.

האירוע אורגן על ידי המועצה המקומית, בהובלת איתי דקל, רכז הספורט, ובשיתוף פעולה עם איגוד הטריאתלון, חברת zen ומועדון הספורט.

האווירה היתה נפלאה והאירוע זכה להצלחה גדולה.

כפר שמריהו חרט על דגלו "אורח חיים בריא בקהילה". יישר כח לכל הילדים המשתתפים ותודה להורים ובני המשפחה על הליווי והתמיכה.

תודות:

• לכל הילדים המשתתפים • להורים שתמכו בתלמידים ועזרו להם להשתתף ולקחת חלק באירוע • • לאיתי דקל, רכז הספורט של המועצה על ניהול האירוע • ליוספה כהן רכזת קשרי קהילה על הפרסום, הגרפיקה , הצילום, ארגון האירוע וההכנות. • ליעל חסון על המנהלה, הרישום והתקציב ועל הסיוע הרב • • לד"ר אלכס שניידר על גיוס בית הספר והתלמידים בהשתתפות באירוע. • לצוות בית הספר, ולמורים על גיוס התלמידים • לליאור אב הבית על תליית השילוט • לבוב צ'רניק פסיכולוג בית הספר על הסיוע לתלמידים בשטח ההחלפה • לדניאל דוידוביץ יועצת בית הספר על חלוקת המדליות • לבן כהן על העזרה בבריכה והמורים לחינוך גופני על הסיוע הרב • ליצחק השומר על אבטחת האירוע • לאסף כהן וחברת zen על ארגון החלק המקצועי • למשפחת תיאודור על התמיכה • לאבנר עמרני מנהל מועדון הספורט ,ולצוות שלו מאיר ואיציק על האירוח וארגון המועדון • לחוסה ואנה מחברת "ויליג'" על פעילות הטניס. • לרוני ליף על תפקיד הכרוז • לדודו מהמזנון • לבוגרי בית הספר שעזרו והתנדבו לסייע לתלמידים הצעירים • לצוות המועצה: • משה שהם וצוות האחזקה על הכנת המסלולים , השילוט והמשימות הרבות • לליאור גולן על הסדרי החניה ופיקוח המזון • לקב"ט המועצה יגאל רדה על אבטחת האירוע • לברוך השוטר הקהילתי על ניהול הסדרי התנועה • לגזברית המועצה יעל רוח לוי על התמיכה והעזרה • למהנדס המועצה פארס על הכנת המסלולים • לסיוון רז על הרישום • למתנדבי כפר שמריהו רשפון על אבטחת האירוע והשמירה • לרקפת וטל ולרכש שיאון על העזרה הרבה והמענה המהיר • לבוגרי בית הספר והנוער על העזרה בחלוקה וההתארגנות • לאיזי שפירא , ליטל גבריאל וילדי כיתה ו' על ארגון דוכן SOS • לשניר ונעמה מרכזי שבט ניר בצופים • לאייל הורבט על ההפעלות וההפנינג • לאיגוד הטריאתלון על התמיכה באירוע • לשרה צלח מאיגוד הטריאתלון • תודה לחברת TRIMOR על האימונים לפני התחרות • למשרד התרבות והספורט ולמנהל הספורט על התמיכה באירוע.

לתמונות נוספות, צילום: יוספה כהן

אתר איגוד הטריאתלון לפרטים והרשמה: