תאורה

‏09 ביולי 2015‏ ‏

כ"ב בתמוז תשע"ה

הודעה לתושבי כפר שמריהו ולמחזיקים בנכס,

ביום 25.06.2015 החליטה מועצת הרשות הממשלתית למים ולביוב, לאשר תעריף הקמת מערכות ביוב במועצה המקומית כפר שמריהו.

החלטת מועצת הרשות הממשלתית ניתנה לאחר ההליך הציבורי שקיימה המועצה המקומית כפר שמריהו ביום 2.06.2015, לשמיעת עמדות הציבור, בהתאם להנחיית הרשות הממשלתית.

בהתאם להחלטת מועצת הרשות הממשלתית למים ולביוב מיום 25.06.15, יעודכנו תעריפי הקמת מערכות הביוב במועצה המקומית כפר שמריהו, בכפוף לכל אלה:

1. התעריף להקמת מערכות ביוב יחול לגבי כל מ"ר בנוי וקרקע ולא רק על בניין למגורים (למעט לולים פעילים).
    2. בהתאם לבסיס התחשיב, החיוב לקרקע יוגבל ל – 500 מ"ר לכל יחידת דיור.
    3. סכום התעריף להקמת מערכות מים וביוב: קרקע – 6.33 ₪ למ"ר; בנוי – 63.26 ₪ למ"ר.

עוד יצוין, כי קביעת התעריף הנ"ל אינו גורע מסמכות מועצת הרשות הממשלתית לשנות את תעריפי ההקמה שנקבעו למועצה המקומית או לשנות את שיטת התעריף, בהתאם לנסיבות.

המועצה המקומית מודה לתושבי כפר שמריהו בעד השתתפותם בהליך השימוע הציבורי ומקווה להמשך שיתוף פעולה פורה.

המקומית כפר שמריהו