הודעות ועדכונים 7.5.15

תושבי כפר שמריהו שלום רב,

להלן הודעות ועדכונים:

הודעה בציבור להביע עמדתו – ביוב

הודעה לציבור הצרכנים בהתאם לחוק תאגידי מים וביוב, התשס"א-2001  וכללי תאגידי מים וביוב (דמי הקמה למערכות מים ולמערכות ביוב) , התשע"ה-2015

מועצה מקומית כפר שמריהו (להלן: "המועצה"), מתכבדת להזמין את הציבור להביא בפניה את עמדתו בנוגע להחלטה שהתקבלה מועצת הרשות הממשלתית ביום 30.4.2015 בישיבתה מס' 128 (להלן-ההחלטה).

את פרטי הנוסח המלא של ההזמנה להביע עמדות, לרבות מכתבה של רשות המים ובו פירוט ההחלטה ובקשת המועצה לקביעת תעריפים ניתן לעיין במסמך במשרד המועצה או לחצו כאן ל- אתר האינטרנט של המועצה.

את העמדות יש להגיש בכתב בלבד לידי הגב' אירית תלם ברחוב קרן היסוד 18 כפר שמריהו במסירה ידנית או בפקס מס' 153-99505385 ולוודא קבלתו במספר טלפון 073-2776666 וזאת  לא יאוחר מיום 25 במאי בשעה 12:00.

על מגיש העמדה לציין בפתח נייר העמדה את מי הוא מייצג. המועצה רשאית, בהתאם לשיקול דעתה הבלעדי, להזמין חלק ממגישי העמדות להציג עמדתם בפני הצוות המקצועי של המועצה ו/או בפני מליאת המועצה.

יובהר, כי המועצה רשאית להשתמש בתוכן המסמכים שיוגשו לה במסגרת הליך זה לצורך גיבוש עמדתה, וכן לפרסמם באתר האינטרנט של המועצה. עצם הגשת מסמך העמדה מהווה הסכמה לפרסום כאמור.

עבודות תשתית והסדרי תנועה

• רחוב הדקלים - סגור לתנועה לכל כלי הרכב.

• רחוב הנרקיסים - התנועה מוגבלת לשימוש דיירי הרחוב. הדיירים מתבקשים לא להשאיר כלי רכב מחוץ לחצר.

• רחוב הזורע ורחוב קרן היסוד - ביום ראשון 10.05.15 תתבצע עבודה לשדרוג רשת המים בצומת הרחובות הזורע וקרן היסוד.
      במהלך שעות העבודה התנועה ברחוב קרן היסוד, בקטע שבין רחוב דרך השדות לרחוב הזורע, ייסגר לתנועה. למעט לדיירי הקטע.

היערכות לרעידת אדמה

בעקבות האירוע בנפאל אנו מבקשים לחדד את ההמלצות:

כתבה בנושא מתוך אתר YNET, מיום 2.5.15 - כשרעידת אדמה תכה בישראל.

היערכות למצבי חירום - תרגיל לאומי

בתחילת חודש יוני 2015 ייערך במדינה תרגיל חירום לאומי – "נקודת מפנה 15". במסגרת התרגיל יינתן דגש לשיתוף הפעולה בין כל הגורמים – משרדי ממשלה, צבא, רשויות מקומיות וגופים ציבוריים.

בכפר שמריהו התרגיל נקבע ליום שלישי ה- 2.6.15, במהלכו נתרגל את האתר לפינוי אוכלוסייה, במרכז וייל.

מרכז וייל - הצגה לילדים וטרום בכורה

חדש במרכז כלנית - לימודי סינית

קורס קיימות לתושבים – מוזמנים להצטרף

קורס קיימות לתושבים נמשך. המפגש השבוע עסק בנושא שמירת הטבע בישראל, ובמפגש הבא יסיירו המשתתפים בפארק אריאל שרון.

למעוניינים, ניתן להצטרף לקורס. פרטים והרשמה במחלקת שמירת הסביבה אצל אתי: 054-2300797.

הכשרת מתנדבים נוספים ליחידת חילוץ והצלה

היום, חמישי ה- 7.5.15, הסתיים קורס הכשרה ל-13 מתנדבים חדשים, ביניהם רופאה ושני חובשים, ליחידת חילוץ והצלה כפר שמריהו רשפון.

המתנדבים עברו ארבעה ימי הדרכה בקורס "מחלץ 2" בבסיס ההדרכה של פיקוד העורף, שכלל גם תרגיל לילה מקיף.

המתנדבים החדשים יצטרפו ליחידה, שתמנה מהיום 43 מתנדבים מוסמכים. המתנדבים רכשו מיומנויות חילוץ מגובה או מבור, כיבוי אש ועוד, ויוכלו להגיע לאתר הרס, לחלץ נפגעים ולהציל חיים.

אנו גאים מאוד ביחידת החילוץ שלנו ובמתנדבים מכפר שמריהו ומרשפון.

לתמונות נוספות.

שיעורי שחייה לתלמידי בית הספר היסודי

כחלק מהעצמת החינוך הגופני בבית הספר וקידום נושא אורח חיים בריא בקהילה, החלו השבוע תלמידי כיתות א'-ד' בלימודי שחייה במועדון הספורט כפר שמריהו. במימון המועצה, כל תלמיד יקבל 16 שיעורים בתדירות של פעמיים בשבוע.

"יום הגבר" לעובדי המועצה

כאות הוקרה על השקעה בעבודתם, ועל שמירה על שוויון מגדרי לעובדי המועצה, נהנו ביום רביעי ה- 6.5.15 העובדים הגברים מיום של פינוקים, גיבוש וכיף.

חוגגים ל"ג בעומר

השבוע חגגו ילדי גני הילדים ובית הספר את מדורות ל"ג בעומר.

תודה להורים - סיון אבנרי, גלי בדש ולוועדי ההורים על הארגון והביצוע.