הודעות ועדכונים 28.05.15

תושבי כפר שמריהו שלום רב,

להלן הודעות ועדכונים:

עבודות תשתית והסדרי תנועה זמניים

ברחוב הדקלים מתבצעות עבודות עפר והוא סגור לתנועת כל כלי הרכב.
    ברחוב הנרקיסים מתבצעות עבודות להטמנת תשתית תת-קרקעית והתנועה מוגבלת לדירי הרחוב בלבד. נא לא להשאיר כלי רכב חונים מחוץ לחצר.

שירותי וטרינריה – שינוי זמני

ד"ר סיתוונית כץ תמצא בחופשה בשבועות הקרובים. תחליף אותה ד"ר דליה סלומון בימי חמישי (במקום בראשון) משעה 14:00 עד 15:00 במועדים הבאים: 4.6.15, 11.6.15, 18.6.15.

חילופי גברא במועדון הספורט

אבנר עמרני, מנהל התפעול של מועדון הספורט כפר שמריהו, סיים את תפקידו.

תמיר ישבי, תושב חולון, בעל ניסיון בתחום תפעול מועדוני ספורט, נבחר לנהל את הפעילות במועדון ויכנס לתפקיד ב-01 ביוני 2015.

אנו מודים לאבנר על שמונה שנים של מסירות והשקעה ומאחלים לו הצלחה בתפקידו החדש באגודת המים.

בהצלחה לתמיר בתפקידו.

תרגיל עורף לאומי, ביום שלישי 02.06.15

תרגיל עורף לאומי, "נקודת מפנה", ייערך במהלך השבוע הקרוב.

ביום שלישי ה- 02.06.15, תושמענה שתי אזעקות תרגול: בשעה 11:05 ובשעה 19:05.
    יש לתרגל כניסה למרחב מוגן.

המועצה המקומית תתורגל ביום זה תרחיש מלחמה.

הזמנה לאירועים קהילתיים

מרוץ רשפון והפנינג משפחות 30.05.15

למעוניינים להירשם – קישור להרשמה.

פעילויות קיץ 2015 לילדים

חגיגת שבועות לקהילה

ביום חמישי ה- 21.05.15 אחה"צ נערך במתחם בית הספר אירוע שבועות עם מגוון פעילויות לכל המשפחה, אווירה חגיגית ומפגש חברתי.

תודה רבה להורים שהפיקו את האירוע ובמיוחד ליו"ר ועד ההורים – גלי בדש, דנה מיצ'וניק ומאיה דוידוף. תודה לצוות בית הספר.

לתמונות נוספות.

אימון למתנדבי מכלול מידע לציבור

כחלק מהיערכות המועצה למצבי חירום, נערך ביום שלישי ה- 26.5.15 אחה"צ אימון למתנדבי מכלול מידע לציבור. האימון כלל הרצאה של קצין פיקוד העורף ותרגול.
    תודה לדר' יוקי גניגר, מנהל המכלול, ולמתנדבים על הזמן והרצון הטוב.

פנייה לתושבים – גיוס מתנדבים למכלול

אנו מבקשים להרחיב את מספר המתנדבים המוכשרים לאיוש מכלול מידע לציבור ומבקשים לגייס מתנדבים.

על המתנדבים לגלות: רצון טוב להתנדב ולתרום לקהילה, יכולת עבודה בתנאי לחץ, פניות לעבודה במשמרות בזמן חירום, יכולת מתן מענה מהיר, ענייני ומקצועי, תודעת שירות גבוהה, ונכונות להשתתף בהכשרה ובתרגילים כשלוש עד ארבע פעמים בשנה.

מי שמוכן להתנדב ולקחת חלק במכלול מידע לציבור מתבקש לפנות ליוספה כהן בטלפון 054-2300601.