קריאה לתושבי כפר שמריהו לבוא ולפעול במסגרת מועדון הספורט שלנו

14/06/2015

מועדון הספורט שלנו הוקם בשנות השישים ביוזמה ומגיוס כספים מתושבי כפר שמריהו, אשר התאגדו למטרה זו. המועצה הקצתה קרקע ובמהלך השנים הוקמו מגרשי טניס, בריכת שחייה, חדר כושר ומזנון.
    השטח רחב הידיים של המועדון היווה מרכז קהילתי ובלילות הקיץ הגיעו משפחות לנפוש ולסיים את יום הפעילות  בחוויה ספורטיבית וחברתית.
    לימים, כאשר רבו בריכות השחייה הפרטיות ודור המייסדים התבגר, רבים פסקו לפקוד את המועדון וקלטנו מנויים מחוץ לישוב.
    המועצה המקומית כפר שמריהו רואה בספורט ובקיום אורח חיים בריא ערכים לטובת הפרט והקהילה.
    לאור זאת, בשנים האחרונות, העמידה המועצה תקציבים גדולים לשדרוג בריכת השחייה, לחידוש מגרשי הטניס, לציוד חדש בחדר הכושר ולקיום מגוון רחב של פעילות ספורט.
    לאחרונה העמדנו תקציב גדול להסדרת נגישות ולשיפוץ חדרי ההלבשה והשירותים.
    תלמידי ביה"ס היסודי נהנים מאימונים סדירים בבריכת השחייה ובמגרשי הטניס והמועדון מארח מגוון אירועי ספורט וקהילה במהלך השנה.
    אנו רוצים לראות את הילדים ובני הנוער פוקדים את המועדון גם בשעות הפנאי ועוסקים בספורט כחלק משגרת חייהם.

אני קורא לתושבי כפר שמריהו, אשר אינם חברי האגודה, לרכוש חברות ולמי שטרם חידש מינוי מומלץ לחדשו.
    אנו רואים במרכז הספורט עוד מוקד לשיפור איכות החיים ולהתחדשות חיי הקהילה.

מידע על תוכנית הטבות לתושבי כפר שמריהו ניתן לקבל במשרדי האגודה או ללחוץ כאן לפניה ישירה.

חיילים בשירות חובה מכפר שמריהו, מוזמנים להשתמש בשירותי במועדון בלא עלות על ידי הצגת פנקס חוגר.

לפרטים נוספים, מבצעים ותיאום פגישה אישית - לחצו כאן.

נפש בריאה בגוף בריא