כפר שמריהו - הודעות ועדכונים 25.06.15

תושבי כפר שמריהו שלום רב,

להלן הודעות ועדכונים:

עבודות תשתית והסדרי תנועה זמניים

בימים הקרובים תתבצענה עבודות סלילה והנחת תשתיות כדלקמן:

• רחוב הדקלים
      השלמת סלילה – הרחוב סגור לתנועת כל כלי הרכב.

• רחוב הנרקיסים
      השלמת מערכת ביוב וניקוז – הרחוב מוגבל בתנועה.
      הדירים מתבקשים שלא להשאיר כלי רכב חונים בצד הדרך.

ביום ראשון הקרוב ה-28.06.15, לפרק זמן קצר, הכניסה לרחוב תהיה דרך שביל היסמין.

• רחוב הרקפות
      הנחת קו מים וחיבורו לבתים – התנועה מוגבלת.
      ביום ראשון ה- 28.06.15 בין השעות 08:00 – 14:00 הרחוב יהיה סגור לסירוגין והתנועה תופנה לשביל היסמין.
      הדירים מתבקשים לא להשאיר כלי רכב חונים ברחוב בין השעות 07:30 – 15:00.

• רחוב האילנות
      תחל עבודה לחידוש צנרת המים בקטע שבין רחוב הנרקיסים לרחוב דרך השדות.

ביום ראשון ה- 28.06.15, לפרק זמן קצר, הכניסה לרחוב תהיה דרך שביל היסמין.

• שביל היסמין
      ביום ראשון ה-28.06.15 בשעות היום, בעת שרחוב הרקפות ייסגר, שביל היסמין ייפתח לתנועה עוברת. אין לחסום את המעברים.

שיתוף פעולה יסייע לעובדים להשלים את עבודתם. אי שיתוף פעולה יגרור עיכובים מיותרים ואי נוחות. רוב העובדים מוסלמים ובאים לעבוד למרות צום הרמדאן. אנו מבקשים לכבד זאת.

סיום שנת הלימודים במוסדות החינוך
    ביום שלישי ה- 30.6.15 תסתיים שנת הלימודים תשע"ה במוסדות החינוך ויחל החופש הגדול.
    גני הילדים ימשיכו לפעול כרגיל במתכונת קיץ, גן חובה רימון וילדי כיתות א'-ב' מבית הספר היסודי ימשיכו בפעילות "בית הספר של החופש הגדול" בסבסוד משרד החינוך, המועצה המקומית ובעלות סמלית להורים.
    אנא שמרו על ילדינו והקפידו על חוקי התנועה.
    המועצה המקומית כפר שמריהו מאחלת לילדים ולבני המשפחות חופשה נעימה ומצפה לכם בפתיחת שנת הלימודים החדשה.

בקשה לסייע בקיום פעילות למען צעירים בעלי צרכים מיוחדים
    מזה למעלה מעשור מעמידה המועצה מקומית כפר שמריהו חדרים ותמיכה להפעלה מיוחדת לצעירים בעלי שיתוק מוחין. הפעילות מתבצעת על ידי עמותת עזרה, מלכ"ר הפועל לטובת החברה בישראל.
    הצעירים, מהאזור כולו, מוסעים מביתם (כל אחד ברכב מיוחד ומותאם) פעם בשבוע לבית וייל ונערכת עבורם הפעלה מיוחדת המתאימה לצורכיהם.
    בכדי לקיים את הפעילות אנו מבקשים לגייס תרומות בסך 80,000 ₪ לעמותת עזרה, המוכרת לצרכי מס כחוק. הכסף מיועד להסעות ולשכר מדריכים.
    תושבים אשר מוכנים לתרום או מבקשים פרטים נוספים על הפעילות, מתבקשים לפנות אלי: 054-4301040.
    תודה מראש.

מבצע סירוס ועיקור חתולים
    ביום ראשון ה- 28.6.15 וביום שלישי ה- 30.6.15, החל משעות הבוקר המוקדמות, נערוך מבצע עיקור וסירוס חתולים משוטטים, הנמצאים בשטח הציבורי ברחבי הכפר.
    התושבים מתבקשים:

• לסמן את החתולים שלכם על ידי קולרים
    • לדווח על חתולי רחוב שאינם עברו סירוס/עיקור
    • לדווח על אזורי האכלה ידועים

את הפרטים יש למסור למפקח אלעד אברמוביץ' – 09-9506699 שלוחה 2.
    תודה על שיתוף הפעולה.

עונה חדשה במרכז וייל
    עונה חדשה 2016-2015 במרכז וייל לתרבות וקהילה: הצגות חדשות, קונצרטים של הבארוקדה וסולני תל אביב, הקרנות סרטים בטרום בכורה, הרצאות קתדרה, מועדון+ בתכנית מורחבת, פסטיבלים ועוד. הקדימו לרכוש מנוי ולהבטיח את מקומכם.
    למידע ופרטים נוספים: 09-9569430 או באתר וייל:  www.weilcenter.org.il

הזמנה לאירועי קיץ בבית ראשונים

פעילויות קיץ 2015 לילדים במועדון הספורט

עשור לבית הספר למוסיקה

ביום חמישי ה- 18.6.15, נערך באודיטוריום וייל מופע לציון עשור לבית הספר למוסיקה כפר שמריהו בניהולו של מוטי אטיאס.
    בית הספר למוסיקה הפך עם השנים לבית חם למאות ילדים ובני נוער ובהם יוצרים, נגנים, זמרים ומוכשרים.
    בערב נהנינו מהופעות של ילדי בית הספר, הרכבים משפחתיים, הרכבים בוגרים ויופי של מוסיקה בביצועים ייחודיים.
    תודה למוטי ולצוות בית הספר למוסיקה, תודה לפנינה ולצוות מרכז וייל.

לתמונות נוספות.