כפר שמריהו - הודעות ועדכונים 03.09.15

תושבי כפר שמריהו שלום רב,

להלן הודעות ועדכונים:

עדכון על עבודות תשתית והסדרי תנועה

·         רחוב הנרקיסים סגור לתנועת כל כלי הרכב. תמשך סלילת הדרך וריצוף מדרכות. היעד לפתיחת הרחוב – ערב ראש השנה.
    מספר גדרות חורגות לשטח הציבורי. בתאום עם התושבים יוצבו מחדש על גבול החלקה.

·         רחוב האילנות, בקטע שבין רחוב הנרקיסים לרחוב דרך השדות, סגור לתנועת כל כלי הרכב. מתבצעת חפירה להנחת קו ביוב, קו מים מושבים ותשתית תקשורת.

·         רחוב הרקפות – פתוח לתנועה חד סטרית מזרחה. הקפאה זמנית של העבודות עד להשלמת סלילת רחוב האילנות.

·         שביל היסמין פתוח לתנועה חד סטרית ממזרח למערב. שימו לב כי בקטע המערבי של שביל היסמין התנועה דו-סטרית.
    תושבי שביל היסמין מתבקשים לפנות את הדרך לתנועת כלי רכב. אין להחנות כלי רכב בשביל היסמין, למעט במקומות המיועדים לכך.

אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית.
    התוכנית ערוכה בהתאם לכללי התקן לתכנון כבישים ומדרכות. הכוונה למתן תנועה ולאפשר הליכה בטוחה בצד הדרך.
    עובדי המועצה מנסים למצוא פתרון יצירתי לכל בעיה של מגרש כזה או אחר. התשתית אשר מונחת ונסללת כעת תשרת את הישוב ותושביו עוד שנים רבות ולכן חשוב להקפיד על הסדרת גבולות.
    ללא שיתוף פעולה יהיו עיכובים וחוסר נוחות.

פתיחת שנת הלימודים במוסדות החינוך

בהתרגשות רבה פתחנו את שנת הלימודים תשע"ו.
    בבית הספר לומדים השנה 373 תלמידים משלושה יישובים (מושב רשפון וגליל ים), מתוכם 50% ילדי כפר שמריהו.
    באשכול גני הילדים לומדים 90 ילדים מכפר שמריהו, בשלושה גני הילדים (גפן, תאנה ורימון). שלושה גני ילדים נוספים מופעלים על ידי אניטה טרי-האוס.
    בהמשך למסורת, גם השנה הגיעו ילדי כיתות א' בעגלה רתומה לרכב / לטרקטור. השנה יצאו שלוש עגלות, גם אחת מגליל ים עקב הגידול במספר הילדים מהקיבוץ, שעולים לכיתה א'.
    טקס פתיחת שנה היה חגיגי ומרגש ושנת הלימודים נפתחה ללא תקלות.

אנו מאחלים לילדים שנה טובה, מלאת סקרנות ויצירה.

פינוי אשפה בראש השנה
    בחג ראש השנה, יום שלישי ה- 15.09.15 לא יתבצע פינוי אשפה ביתית. הפינוי יתבצע יום למחרת, ביום רביעי ה- 16.09.15.

חוגים לילדים ולמבוגרים במרכז וייל

עונת החוגים במרכז וייל החלה.
    מרכז וייל מציע מגוון עשיר מאוד של חוגים. הנכם מוזמנים להתרשם ולהירשם.
    לחוברת החוגים - לחצו כאן
    לפרטים והרשמה: 09-9569430

כדורשת נשים

חוג כדורשת נשים של כפר שמריהו - רשפון נפתח בשלישי בערב עם המאמן ברי דדון.
    יש מקום לנשים נוספות. לפרטים: איתי דקל 054-2300323.

הכשרה לנאמני נקיון

המועצה המקומית כפר שמריהו מקיימת שיתוף פעולה מקצועי וקהילתי עם היחידה האזורית לאיכות הסביבה בשרון.
    החידה מציעה הכשרה לנאמני ניקיון, לבני 16 ומעלה.
    נאמני ניקיון רשאים מתוקף הכשרתם וסמכותם לסייע באכיפת החוק, באמצעות דווח למשרד להגנת הסביבה על עבירות של השלכת פסולת מתוך רכב המתבצעת לנגד עיניהם.
    מערך נאמני ניקיון אחראי על גיוס, הדרכה והכשרה של המתנדבים, בפריסה ארצית, ופועל לשמירה על קשר רציף עם המתנדבים באמצעות מגוון פעילויות.

טניס במועדון הספורט כפר שמריהו

אירוע הצדעה לאנשי החינוך

ביום ראשון ה- 30 באוגוסט 2015, נערך אירוע הצדעה לאנשי החינוך מכפר שמריהו, מושב רשפון וקיבוץ גליל ים, לקראת פתיחת שנת הלימודים תשע"ו.
    את האירוע בחרתי לפתוח בהרצאה בנושא מנהיגות, איך מוצאים את הדרך לגרום לאנשים להתקדם, להגיע ליעדים למרות שיש תחושת קושי וסכנות.

בהמשך נשאו דברי ברכה הגב' שוש אקהאוז, מנהלת אגף החינוך במועצה האזורית חוף השרון, והגב' חיה שיטאי, מנהלת מחוז תל אביב של משרד החינוך הוענקו תעודות הוקרה למצטייני החינוך.

לפרטים ותמונות נוספות