כפר שמריהו - הודעות ועדכונים 17.12.15

תושבי כפר שמריהו שלום,

להלן הודעות ועדכונים:

עבודות תשתית ועדכוני תנועה

רחוב האילנות, בין רחוב הנרקיסים לרחוב דרך השדות:
    יש עיכוב באספקת חומרי עבודה ובמהלך השבוע הקרוב לא יעבדו בו.
    הרחוב יהיה פתוח לתנועה. יש להקפיד על נסיעה איטית ממזרח למערב בלבד!!!

רחוב דרך השדות, מרחוב האילנות צפונה:
    במהלך השבועות הקרובים תתבצענה חפירות ועבודות סלילה.
    הקטע הזה יהיה סגור לכלי רכב מיום א׳ בבקר למשך כשלושה שבועות.

רחוב הזורע, בצומת עם רחוב קרן היסוד:
    במהלך השבוע הקרוב תתבצע עבודה להסדרת הצומת.
    אנא סעו בזהירות באזור הצומת.

מחויבות אישית והתגייסות למען הקהילה

קהילת כפר שמריהו ידועה במידת הסולידריות החברתית וברוח ההתנדבות למען הקהילה.
    בשנת 2016 נבקש להרחיב את שורות המתנדבים.

לאור צמצום השתתפות הממשלה בשירותי רווחה, חינוך וביטחון פנים, אנו פונים לציבור להתגייסות. אנו פונים לתושבי כפר שמריהו, מגיל 15 ואילך. הפעילות כוללת תמיכה בקשישים ובבעלי צרכים מיוחדים, התנדבות לחברה קדישא, למוקדי שעת חירום וליחידות הביטחון שלנו: יחידה 605, העוסקת בביטחון שוטף ויחידת החילוץ והצלה הערוכה להציל חיים מאזור הרס.
    לכל אחד מנושאי ההתנדבות יש מאפיינים ייחודיים ואשמח להרחיב לכל מי שרואה עצמו מתנדב פוטנציאלי.

ערב חשיפה ליחידות הביטחון עבור תלמידי כיתות י' ו-י"א והוריהם
    ייערך ביום חמישי, 07 בינואר 2016, בשעה 20:30 בבית סניור.
    תושבים בוגרים המבקשים להצטרף, מוזמנים להגיע.

פעילות גיוס:

• יחידית חילוץ והצלה מונה כעת 40 מתנדבים מכפר שמריהו ומרשפון, מהן שש נשים. אנו מבקשים לגייס עוד חמישה מתנדבים, גברים ונשים, בוגרי שירות צבאי, בעלי כושר גופני טוב. המתנדבים יעברו הכשרה בת ארבעה ימים בפיקוד העורף ויוסמכו כמחלצים. לאחר ההכשרה מתבצעים מעת לעת אימונים לשמירת כשירות.  מועמדים מוזמנים לפנות אלי.

• יחידת מבצעית 605, הפועלת עם משטרת ישראל לאבטחת היישוב ולסיוע בביטחון השוטף מבקשת להרחיב שורותיה. ההתגייסות מחייבת הכשרה והסמכה בת שלושה ימים במשטרת ישראל. מי שרואה עצמו מתאים, מוזמן לפנות אלי.

אוהל הידברות – הזמנה לבני נוער והוריהם

המועצה האזורית חוף השרון תקיים אוהל הידברות לבני הנוער מהיישובים ומכפר שמריהו בנושא התמודדות בני נוער והוריהם עם התקשורת בעולם הווירטואלי, ברשתות החברתיות ובכלל.
    האוהל יתקיים מחר, יום שישי ה- 18.12.15 בבית העם ברשפון.
    הפעילות לתלמידי כיתות ז'-יב' תתחיל בשעה 13:00. ההורים מוזמנים לסדנאות החל משעה 14:30.

חיסון כלבים נגד כלבת

חיסון כלבים נגד כלבת ייערך בשבוע הבא ביום רביעי, ה- 23.12.2015  משעה 16:00 עד 18:00.
    החיסונים יתבצעו במשרדי מחלקת איכות הסביבה מול בניין המועצה המקומית, ברחוב קרן היסוד 25.
    לפרטים נוספים ולהנחיות וטרינרית המועצה, ד"ר סיתונית כץ – לחצו כאן.

שיעורים פרטיים במרכז כלנית

במרכז כלנית מתקיימים שיעורים פרטיים והכנה לבגרות לתלמידי כיתות י'-י"א במקצועות: לשון, הבעה, ספרות והיסטוריה.
    לפרטים ותיאום: לוסי שטיין, מנהלת מרכז כלנית, בטלפון: 054-2300665.

מרכז וייל לתרבות וקהילה

• נותרו כרטיסים בודדים למחזה הערב, בשעה 20:30 – מקורקעת, המספר את סיפורה של טייסת F16 אמריקאית.
      למידע נוסף - לחצו כאן.

• ביום ראשון הקרוב, ה- 20.12.15 בשעה 20:00 תיערך הקרנת טרום בכורה לסרט הברזילאי - אמא שנייה Que Horas Ela Volta. לחצו לתקציר הסרט.
      לרכישת כרטיסים: 09-9569430.

• ביום רביעי ה- 23.12.15 – שעת סיפור:

בית הכנסת היכל הבנים

כ"ט בכסלו תשע"ו – פרשת "ויגש".
    מידעון שבועי לפרשת השבוע – לחצו כאן.

חנוכה בבית הכנסת היכל הבנים

ביום ראשון, ה- 13.12.15, נר שמיני של חנוכה, התארחו בבית הכנסת חיילי פלוגת הנח"ל מיחידת התקשוב.
    נערכה הדלקת נרות חגיגית, הרב אורי איינהורן סיפר מסיפורי החג ולאחר מכן חגגו בשירה ובכיבוד.

לוחמות גדוד תבור מתארחות ליום כיף בכפר שמריהו

ביום שני ה- 14.12.15 התארחו במרכז וייל בכפר שמריהו 50 לוחמות מגדוד תבור, המאומץ על ידי האגודה למען החייל כפר שמריהו.
    החיילות נהנו מיום ספורט, צפייה בסרט וארוחת צהריים.
    תודה רבה לצוות מרכז וייל על האירוח ולרויטל מאייר, על היוזמה והביצוע.

"יום המורה" נחגג אתמול

אתמול בערב, יום רביעי ה- 16.12.15 נערך אירוע "יום המורה" לצוות החינוך של בית הספר, גני הילדים ומרכז כלנית.
    את האירוע יזמו ואירגנו ההורים והוא כלל הרצאה מהנה של גלית יצפאן בנושא "אבידות ומציאות", אין המבוגרים מתמודדים עם הפרעות קשב וריכוז שלהם ושל הסובבים אותם. הוגש כיבוד וחולק שי מתוק לכל האורחים.
    תודה רבה ליוזמת גלי בדש, יו"ר ועד ההורים של בית הספר, לסרירנה הירשנזון ולהורים שסייעו.

הכנה לצבא במועדון הספורט

מועדון הספורט אירח השבוע את קבוצת ״אדרנלין״ הכנה לצבא. את האימונים העבירו בוגרי הקבוצה, לוחמי יחידות מובחרות בצה׳ל וקציני יחידת לוט"ר (לוחמה בטירור).
    בקרוב תפתח במועדון הספורט קבוצת הכנה לצבא. בני הנוער מכפר שמריהו מוזמנים להירשם ללא עלות. לפרטים: 09-9580404.

בטיחות חיילים בחופשה