כפר שמריהו - הודעות ועדכונים 9.6.16

תושבי כפר שמריהו שלום רב,

להלן הודעות ועדכונים:

חוגגים שבועות היום אחה"צ

הנכם מוזמנים לחגוג הערב את חג שבועות בהפעלות ומפגש חברתי לכל המשפחה.

האירוע ייערך היום, ה- 9.6.16 בשעה 17:30 במתחם בית הספר.

טקס מסורתי לכבוד החג וקבלת ילדי גני החובה ייערך מחר, יום שישי, בשעה 08:30 במגרש הספורט בבית הספר.

מדידות שטחי נכסים – ארנונה 2016

על פי הוראות הדין והנחיות משרד הפנים, ובהתאם לפס"ד של בית המשפט העליון רע"א 2453/13 אלעזר עמר נ' עיריית חדרה, נדרשת המועצה לבצע מדידות בנכסיה בשנת 2016 ולהתאים את חיובי הארנונה למצב הקיים, באופן שתתקבל תמונה עדכנית ואמיתית של הנכסים הקיימים ברחבי המועצה, בהתאם לצו הארנונה של המועצה.

המדידות מבוצעות על ידי חברת קלימי אורן בע"מ, שהינה חברה בעלת ניסיון.
    חיובי הארנונה המתוקנים בהתאם למדידות העדכניות, יושתו החל מתחילת שנת המס 2016.

יובא לידיעת התושבים, כי בהתאם לסעיף 159 לצו המועצות המקומיות (א), תשי"א-1950, יש לאפשר למי שהוסמך לכך על ידי ראש המועצה להיכנס בכל עת סבירה לנכסים, ולערוך בהם בדיקות ומדידות. ככל שיסרב תושב לביצוע מדידה על ידי המועצה, תיעשה מדידה בהערכה חיצונית "לפי מיטב השפיטה", וכן תפעל המועצה למצות עם אותו תושב את הדין.

המדידות יחלו בבתים ברחוב האורנים. יישלחו מכתבים אישיים בדואר לבתי התושבים.

אירוע פרידה מאלכס מנהל בית הספר

תושבים, בוגרים, הורים ושותפים לחינוך מוזמנים לאירוע פרידה מד"ר אלכס שניידר, מנהל בית הספר, שייערך ביום חמישי, ה- 23.6.2016 בשעה 20:00 במגרש הספורט בבית הספר.

בתכנית:
    20:00 קבלת פנים ופרידה אישית
    20:30 תכנית אמנותית וברכות

נבחרה מנהלת חדשה לבית הספר

אתמול, יום רביעי ה- 7.6.16 נבחרה מנהלת לבית הספר, אשר תחליף את ד"ר אלכס שניידר מה-01 בספטמבר 2016.
    המנהלת היא מיכל גוטליב-פרידור, אשר ניהלה בשנה האחרונה את בי"ס לב-רן בצורן, בי"ס יסודי גדול במועצה המקומית קדימה-צורן, וזכתה לשבחים.

מיכל נבחרה במכרז מבין חמש מועמדות טובות וראויות.

אנו מאחלים למיכל הצלחה ונעמיד לרשותה כל שיידרש בכדי שתבנה תוכנית לימודים איתנה לשנת הלימודים תשע"ז ותנהל אותה מתוך שת"פ של כולנו.

הכח הירוק – הדברה לנמלת האש

המועצה ביצעה ניטור לנמלת האש הקטנה ונמצאו אזורים נגועים, האזורים הנגועים מסומנים על המפה בניטורית – לחצו כאן
    התושבים מתבקשים לבצע הדברה בהתאם לניטור.

ביום ראשון הקרוב, ה- 12.6.2016 נבצע הדברה בשטחים הציבוריים.

בית הכנסת "היכל הבנים"

ד' בסיוון תשע"ו – פרשת "נשא".
    מידעון שבועי לפרשת השבוע – לחצו כאן.

כנס מתגייסים 2016

כנס מתגייסים ייערך ביום שבת, 25 ביוני 2016  בשעה 19:30, בבית ראשונים, ברחוב הזורע 20, בכפר שמריהו.

הזמנות אישיות נשלחו למתגייסים. ההרצאה מאוד מעניינת והאירוע פתוח לכל התושבים.

עונה חדשה במרכז וייל

עונה חדשה במרכז וייל 2017-16 – הצגות, קונצרטים, הרצאות קתדרה, טרום בכורה ועוד.
    לחצו לפירוט

לפרטים ולרכישת מנוי: מרכז וייל 09-9569430

בקרוב במרכז וייל

חדש במרכז כלנית - NLP

מועדון הספורט כפר שמריהו

תיקון פרסום משבוע שעבר – המועדון יהיה פתוח בחודש יוני, בסופי שבוע עד לשעה 17:00 ובחודש יולי עד לשעה 18:00.

חנוכת גן הנוטר

ביום שלישי ה- 7.6.16 נחנך גן הנוטר ברח' הזורע 5 בטקס רשמי של גזירת סרט על ידי הצוות ההיגוי והתכנון. תודה לכל הילדים שהשתתפו באירוע.

לפרטים נוספים ותמונות - לחצו כאן.