כפר שמריהו - הודעות ועידכונים 2.11.17

2/11/2017

תוכנית מתחם הנוריות אושרה:
    הפרסום הרשמי נימצא באתר המידע. להלן הקישור :

במנוע החיפוש יש לרשום את מספר התכנית המבוקשת (מתחם הנוריות) : 504-0159111 ולאחר מכן לבחור סינון

תשריט מצב מוצע - http://www.kfar-shemaryahu.muni.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/5(4).pdf

תוכנית מתחם רחוב דרך השדות:
    כפי שעשינו במתחם רחוב הנוריות, אנו פועלים להסדיר את זכויות הבנייה במתחם הכלוא בין רחוב הזורע במערב, מסילת הברזל במזרח, רחוב המעפילים בדרום ורחוב הקוצר בצפון.
    התוכנית המתגבשת תוצג לציבור בכנס בבית סניור ביום 04.01.18, בשעה 20:00.

עבודות תשתית:
    מתחם הנוריות:

מתחם הנוריות מקבל כעת עדיפות ובחודשים הקרובים נבצע עבודות תשתית לאורך כביש מס' 2 ומדידות מפורטות של החלקות לשם הגדרת דרכים ותכנון מפורט של תשתית עירונית.
    אנו זקוקים לעזרת התושבים לשם ביצוע המדידות והכנת תוכניות מפורטות במתחם. אנא סייעו בידנו ונצא כולם נשכרים.

פינוי מסילת הברזל:
    החל מ-01 בנובמבר 2017, למשך כחמישה ימים, מושבתת תנועת הרכבות בשטחנו. במהלך ימים אלה מועתקת פעילות אחת המסילות אל תוואי כביש 20 ובכך תצומצם התנועה העלית במחצית.
    במהלך חודש פברואר 2018 תועתק הפעילות של המסילה השנייה ובכך תתפנה כל פעילות מהמסילה הקיימת ותחדל לחלוטין הפעלת המחסומים ברחוב המעפילים וברחוב רגבים.
    אנו פועלים להסבת תוואי המסילה המתפנה לדרך נופית להולכי רגל ולרוכבי אופניים בין הרצליה לשפיים.

טיפול בכלבים משוטטים:
    כלבים משוטטים:

המועצה פועלת בהתאם לחוק לאכיפת הנושא ולמניעת תופעת כלבים משוטטים.
    פקחי המועצה פועלים עם לוכדים בכדי ללכוד כלב משוטט ולהעבירו להסגר.

חצר כלבים:
    המועצה התקינה חצר כלבים בשביל הדגנים, בין שביל השעורה לשביל החיטה. אתם מוזמנים להגיע עם הכלב ולשחררו במקום.

חיסון כלבים:
    בתאריך 6.12.2017, בין השעות 18:00-16:00, יתבצעו חיסונים כנגד כלבת על ידי הווטרינרית של המועצה.

לפרטים נוספים לחצו כאן

אירועים מרכזיים - נא רשמו לפניכם את האירועים הבאים:

השתלמות עובדי המועצה – 07 – 09 בנובמבר 2017 – לא תהייה קבלת קהל.

חנוכת פארק אתגרי לאופנים – טכס במעמד יו"ר מפעל הפיס -  14 בנובמבר 2017, בשעה 18:00

מצעד לפידים וחגיגת חנוכה – 12 בדצמבר 2017, בשעה 18:00

פגרת חנוכה במוסדות החינוך - מיום חמישי, 14 בדצמבר 2017, עד יום רביעי, 20 בדצמבר 2017.
                                                 הלימודים יתחדשו ביום חמישי, 21 בדצמבר 2017.

תוכנית מתאר מתחם דרך השדות – הצגה לתושבים בבית סניור – 04.01.18, בשעה 20:00

צעדת הבנים – בקר יום שבת, 28 באפריל 2018

אליפות טריאתלון לילדים – בקר יום שבת, 12 במאי 2018

ביטחון אישי ומניעת פריצות:
    במהלך חודש אוקטובר, בשעות הערב המוקדמות, אירעו שלוש התפרצות לבית פרטי ונגנבו חפצי ערך. הבתים נפרצו בכח רב, תוך שימוש בכלי פריצה כבדים.
    אנו ממליצים מאוד לכל משפחה לערוך בדיקה על תקינות וחוזק אמצעי הנעילה ולהתחבר למערכת אזעקה ומוקד.
    מתנדבי משמר הכפר ממשיכים בפעילות מתוגברת בשעות הלילה. נשמח למתנדבים נוספים.
    ניטור כלי רכב: מבקש לתזכר כי כל כלי הרכב הנכנסים ויוצאים מהישוב מצולמים ובשעות הלילה יש ניטור מספרי רישוי. בתחילת 2018 נתקין מערכות בקרת כניסה גם ברחוב הורדים, בשביל השקד ובכניסה לדרך השדות.

הערכות למצבי חרום:
    גשם בא:
    מי שטרם טיפל במפגעים בקרבת קווי חשמל ותקשורת, מתבקש להשלים בהקדם.
    הערכות למלחמה או פגעי טבע:
    בגבול הצפון מתרחשת פעילות ביטחונית מורכבת, אשר יכולה להתפתח ולהתלקח לכלל עימות צבאי.
    רעידת אדמה יכולה להתרחש בכל רגע.
    עלינו להיות ערוכים ומכנים למעבר למצב אסוני. היערכות מקדימה מצילה חיים. מציע לעיין בהוראות פיקוד העורף להיערכות לחרום וכן להוריד לטלפון הנייד את היישומון של פיקוד העורף.
    אנא רשמו לפניכם את מספרי הטלפון למצבי חרום:

משטרה –  100
    מד"א -  101
    כב"ה -   102
    חברת חשמל - 103
    פיקוד העורף -104
    שוטר קהילה – שאדי טאפש – 054-2313236
    קב"ט המועצה – יגאל רדה - 050-6261234
    סייר לילה - 052-8636666
    מוקד המועצה - 09-9506699

תרבות פנאי:

הכח הירוק:
    - תהלוכן האורן -לפרטים נוספים לחצו כאן
    - הודעות אזהרה אישית לתושבים קנסות מנהליים עבור כלבים
      המועצה מגבירה את האכיפה כנגד בעלי כלבים שאינם אוספים את צואת הכלבים.
    - תושבים שבחצר ביתם יש עץ/עצים גבוהים הגובלים בשטח הציבורי וישנה סכנה של קריסת עץ או ענפים  מתבקשים    לבצע גיזום בהקדם.
    - אריזות זורקים לפח הכתום דף הסבר

מחלקת רווחה:
    ילדכם עבר ועדת השמה?
    מגיע לכם החזר ממס הכנסה! לחצו כאן לפרטים נוספים

מרכז כלנית:

השבוע יש שיעורי עברית לעולים חדשים. לבירור לפנות ללוסי שטיין, מנהלת מרכז כלנית נייד: 054-2300665

המועצה המקומית כפר שמריהו: אתר האינטרנט דף הפייסבוק / ערוץ היוטיוב / טוויטר

רחוב קרן היסוד 18 כפר שמריהו 46910 * טל' 09-9506699moatza@kfar.org.il