כפר שמריהו - הודעות ועידכונים 20.11.18

20/11/2018

תושבים יקרים שלום רב,
    היום, יום שלישי, הינו יומי האחרון כראש המועצה המקומית כפר שמריהו. ממחר, 21.11.18 בבקר, יעמוד ידידי סרג׳ קורשיא בראש המועצה.
    בשבועיים האחרונים עברנו, סרג׳ ואני, בכל מחלקות המועצה, סיירנו בשטח, נפגשנו עם עמיתים ושותפים והעברתי לו מידע רב. להבנתי ערכנו העברת תפקיד מקיפה ומסודרת. אני משוכנע שיש על מי לסמוך.
    אני מודה לכם, תושבים יקרים, על האמון הרב ועל שיתוף הפעולה לאורך 13 שנים.
    אבקש לאחל לחברי המועצה הנבחרת: סרג׳ קורשיא, אניק זבליק, אמירה זוכוביצקי-ברוך, כרמית נופך-מוזס, מיקי ויינראוב, עמיקם כהן ויונתן גלפנד, כי ימצאו את הדרך לפעול ביחד למען כפר שמריהו אחד. זיכרו כי איננו בועה מנותקת ולא כל גחמה ברת ביצוע. רק בשת״פ תצברו כח ותגשימו חזונות.
    בהצלחה רבה לכולנו.
    אני נשאר עם אותו מספר טלפון: 054-4301040 וכתובת המייל שלי היא: dror@droraloni.com
    להשתמע, שלכם באהבה,

משמאל לימין: שרגא מילשטיין, דרור אלוני, סרג' קורשיא ושמוליק בן-טובים.

דרור אלוני וסרג' קורשיא.

המועצה המקומית כפר שמריהו: אתר האינטרנט /  דף הפייסבוק /  ערוץ היוטיוב /  טוויטר
    רחוב קרן היסוד 18 כפר שמריהו 46910 * טל' 09-9506699moatza@kfar.org.il