כפר שמריהו - הודעות ועידכונים 20.12.18

20/12/2018

תכנית מרכז הכפר
    מיד עם כניסתי לתפקיד, נכנסתי לעובי הקורה בנושא תכנית מרכז הכפר (מועדון הספורט והמרכז לתושב).
    כידוע, התכנית לא אושרה במועצה הקודמת, וכמובן שגם לא במועצה הנוכחית. ולכן הוגשה עתירה מנהלית.
    נפגשתי עם גורמי התכנון הרלוונטיים ועם העותרים, וקבלתי את הסכמת כל הצדדים לדחות את הדיון בעתירה בשישה חודשים.
    במהלך תקופה זו תכין המועצה תכנית חדשה, צנועה בהרבה, אשר מחד תכשיר את המבנים הקיימים, ומאידך תאפשר תוספת בנייה מוגבלת, התואמת את הצרכים, ואת אופי וצביון הכפר.
    בטרם הצגת התכנית לוועדות התכנון השונות, תציג המועצה את התכנית לתושבי הכפר בשקיפות מלאה.
    אני סמוך ובטוח שנוכל להגיע לפתרון מוסכם, לטובת הכפר שלנו.

תקציב המועצה לשנת 2019
    חברי המועצה, יחד עם מנהלי המחלקות, ממשיכים בהכנת תקציב המועצה לשנת 2019,
    לקראת אישורו על ידי מליאת המועצה עוד במהלך חודש זה.
    התהליך כולל בחינה מדוקדקת של כל הוצאה והוצאה, מתוך הבנה כי מדובר בכסף של כולנו.

ניסוי צופרים – הודעת פיקוד העורף
    ביום רביעי, 26 בדצמבר 2018, בשעה 10:05 יתקיים ניסוי התרעה של פיקוד העורף, במהלכו תישמע אזעקה באזורים: תל אביב, חולון, בת ים, גבעתיים, רמת גן, בני ברק, אור יהודה, ק. אונו, רעננה, הוד השרון, הרצליה, רמת השרון, ג'לג'וליה, כפר קאסם וכפר סבא.
    במהלך הניסוי תשמע אזעקה עולה ויורדת. במידה ותופעל אזעקת אמת, תישמע אזעקה נוספת לאחר מכן.
    בנוסף, תופץ התרעה באפליקציית פיקוד העורף ותופעל מערכת פריצה לשידור בתחנת הרדיו.
    כמו כן, יופעלו ביפרים לכבדי שמיעה.
    למידע נוסף ניתן לפנות לפיקוד העורף במרכז המידע בטלפון 104.

מרכז וויל

ספורט
    ביום הראשון לחופשת החנוכה, יצאה נבחרת הכדורשת  לטורניר ארצי בהשתתפות 17 קבוצות רשותיות
    לאחר שלושה נצחונות רצופים בבית המוקדם,
    עלתה הנבחרת לשלב חצי הגמר.
    לאחר שצלחה גם את חצי הגמר, ניצחה הנבחרת במשחק הגמר וזכתה בטורניר הארצי במקום הראשון!!!
    היום התקיים בבית הספר טקס לכבודן בה הוצג הגביע.
    ברכות לנבחרת על ההישג המרשים ותודה לברי דדון מאמן הנבחרת
    תודה למועצת כפר שמריהו ולבית הספר גשר.

הכח הירוק:
    תהלוכן האורן

המועצה המקומית כפר שמריהו: אתר האינטרנט /  דף הפייסבוק /  ערוץ היוטיוב /  טוויטר
    רחוב קרן היסוד 18 כפר שמריהו 46910 * טל' 09-9506699moatza@kfar.org.il