כפר שמריהו - הודעות ועידכונים 27.12.18

27/12/2018

תקציב המועצה לשנת 2019
    אנחנו מתקדמים עם תקציב המועצה לשנת 2019. ישיבת אישור התקציב תתקיים ביום א 30/12. הישיבה פתוחה לציבור בשקיפות מלאה.
    התקציב יכלול קיצוץ במרבית מחלקות המועצה. המחלקה היחידה בה לא נקצץ היא מחלקת חינוך.
    נמשיך בתקצוב של גני הילדים ובית הספר היסודי ללא קיצוץ כלל שכן חינוך ילדינו בראש סדר העדיפויות של המועצה בראשותי.

מזג אויר
    בהמשך השבוע צפויה מערכת חורפית. אנו מבקשים לתת את הדעת לניקוז חצרות ולהסרת מפגעים מקרבת קווי חשמל או תקשורת.
    .עובדי מחלקת האחזקה ימשיכו להיות נוכחים כל עוד מזג האוויר סוער. במקרה הצורך ניתן לפנות למוקד המועצה בטלפון: 09-9506699

ביטחון אישי ומניעת פריצות
    לתשומת לבכם, פורצים מנצלים את מזג האויר הקשה ובכך אנו ממליצים מאוד לכל משפחה לערוך בדיקה על תקינות וחוזק אמצעי הנעילה ולהתחבר למערכת אזעקה ומוקד.
    מתנדבי משמר הכפר ממשיכים בפעילות מתוגברת בשעות הלילה. נשמח למתנדבים נוספים.

טלפונים חיוניים
    מוקד המועצה - 09-9506699
    קב"ט המועצה – יגאל רדה - 050-6261234

פיקוח
    הארכת תו חניה זמני לאורחים:
    לתושבי רחוב הזורע, דרך הגנים והחורש- כל מי שבידו תו חניה זמני לאורח עד לסוף שנת 2018 לא יצטרך להגיע להאריך את תו החניה שברשותו, אנו בוחנים כעת את סימוני הכחול לבן ברחובות הנ"ל והודעה מתאימה תצא לתושבים בהתאם.
    תושבים בעלי תו חניה ירוק וורוד- לא צריכים להגיע להאריך את תו החניה שברשותם.

מרכז וויל

הכח הירוק:
    בדגימה שבוצעה לפסולת מחזור אריזות (פחים כתומים) נמצאו כמויות גדולות של פסולת מחזור נייר טכסטיל וצעצועים שאינן מיועדות להשלכה בפח הכתום.
    במידה וכמויות הפסלות שאינן לאריזות תהיינה גבוהות מן המותר המועצה יכולה להיקנס ע״י המשרד להגנת הסביבה.
    אנו מבקשים בכל לשון של בקשה להקפיד על השלכת כל סוג פסולת למיכל היעודי שלו.
    לדו"ח דגימה בודדת לרשות מקומית לחצו כאן

לאן מפרידים את הפסולת ומה נכנס לפחי המחזור המרכזיים?

תהלוכן האורן

המועצה המקומית כפר שמריהו: אתר האינטרנט /  דף הפייסבוק /  ערוץ היוטיוב /  טוויטר
    רחוב קרן היסוד 18 כפר שמריהו 46910 * טל' 09-9506699moatza@kfar.org.il