כפר שמריהו - הודעות ועידכונים 3.1.19

3/01/2019

תקציב המועצה לשנת 2019
    בישיבת מועצה ,שלא מן המניין, אשר התקיימה בתאריך 30 דצמבר 2018, אישרו חברי מליאת המועצה  פה אחד את תקציב העבודה לשנת 2019.
    חברי המליאה, בשיתוף עם מנהלי/ות מחלקות המועצה, הצליחו לערוך קיצוץ בגרעון השוטף מסך של 9.3 מיליון ₪ בשנת 2018  לסך של 6.8 מיליון ₪ בשנת 2019. קיצוץ זה יאפשר הגדלת הרזרבה ב-2 מיליון ₪, והקטנת הגרעון ל 4.8 מיליון ₪ בלבד, ומשמעו קיצוץ של 48.5% בגרעון.
    בכוונת המועצה להמשיך ולקצץ בגרעון השוטף גם בתקציב שנת 2020 באמצעות התייעלות, הוצאת מכרזים חדשים מותאמי צורך, ובחינה מחודשת של חוזי התקשרויות קיימות עם ספקים.
    המטרה היא ביטול הגרעון בתקציב השוטף על ידי הקטנת הוצאות המועצה, ובמקביל הגדלת מקורות הכנסה נוספים במסגרת תכנית רב שנתית.
    לאישור התקציב קדמו מספר פגישות עבודה, בהן למדו חברי המועצה את נושא התקציב על בוריו, והשלכותיו על אופן התנהלות המועצה.
    אני שמח על הדיון הענייני שהתקיים במועצה, ומודה לחברות ולחברי המועצה על הירתמותם לאישור התקציב לפני תחילת שנת 2019.
    במהלך השבוע הקרוב יועלה תקציב המועצה לשנת 2019 לאתר המועצה.

מינוי ואיוש בעלי תפקידים בוועדות המועצה
    בישיבת מועצה מן המניין, אשר נערכה בתאריך 1 לינואר 2019, אישרו חברי המועצה פה אחד את איוש הוועדות, את תפקיד יו"ר הוועדות, וכן  את הרכב הנהלת המועצה.
    להלן שמות חברי ההנהלה:
         כרמית נופך מוזס - חברת הנהלה וסגנית יו"ר המועצה.
         אניק זבליק - חברת הנהלה.
         אמירה זוכוביצקי ברוך - חברת הנהלה.
    בהזדמנות זו ברצוני לברך את חברי הוועדות ומאחל לכולנו עבודה פורייה למען הכפר של כולנו.
    במהלך השבוע הקרוב תועלה רשימת חברי הוועדות לאתר המועצה.

ארנונה
    צו הארנונה לשנת 2019, אשר אושר במליאת המועצה בתאריך דצמבר 2018, ונשלח לתושבים בדואר.

מי אשר ישלם ארנונה מראש,  עד ל-31 בינואר 2019, כפי שרשום בחשבון אשר נשלח, באמצעות האינטרנט, יזכה להנחה.
    הערה: מי שלא קיבל לתא הדואר את הוראת צו הארנונה, מתבקש לפנות בהקדם לברור במועצה.

רישום לגנים לשנת תש"פ
    החל מיום יום ראשון ה-20.01.2019 יש לרשום ילדים
    לגני הילדים ולכיתה א' לשנת הלימודים תש"פ,
    סיום תקופת הרישום: יום חמישי 31.01.2019.

לקובץ לחצו כאן

פיקוח
    הארכת תו חניה זמני לאורחים:
    לתושבי רחוב הזורע, דרך הגנים והחורש- כל מי שבידו תו חניה זמני לאורח עד לסוף שנת 2018 לא יצטרך להגיע להאריך את תו החניה שברשותו, אנו בוחנים כעת את סימוני הכחול לבן ברחובות הנ"ל והודעה מתאימה תצא לתושבים בהתאם.
    תושבים בעלי תו חניה ירוק וורוד- לא צריכים להגיע להאריך את תו החניה שברשותם.

מרכז וויל

הכח הירוק:
    בדגימה שבוצעה לפסולת מחזור אריזות (פחים כתומים) נמצאו כמויות גדולות של פסולת מחזור נייר טכסטיל וצעצועים שאינן מיועדות להשלכה בפח הכתום.
    במידה וכמויות הפסלות שאינן לאריזות תהיינה גבוהות מן המותר המועצה יכולה להיקנס ע״י המשרד להגנת הסביבה.
    אנו מבקשים בכל לשון של בקשה להקפיד על השלכת כל סוג פסולת למיכל היעודי שלו.
    לדו"ח דגימה בודדת לרשות מקומית לחצו כאן

לאן מפרידים את הפסולת ומה נכנס לפחי המחזור המרכזיים?

תהלוכן האורן

המועצה המקומית כפר שמריהו: אתר האינטרנט /  דף הפייסבוק /  ערוץ היוטיוב /  טוויטר
    רחוב קרן היסוד 18 כפר שמריהו 46910 * טל' 09-9506699moatza@kfar.org.il