כפר שמריהו - הודעות ועדכונים 11.7.19

11/07/2019

אם מייל זה אינו מוצג כראוי צפה בגרסה המקוונת אצלנו באתר

בית וייל - תוכנית עבודה
    בתאריך  9 ביולי הוצג בפני מליאת המועצה וחברי וועדת תרבות ניתוח כלכלי/ תפעולי של הפעילות בבית וייל במהלך שנת 2018 זאת לקראת הערכות להמשך והכנת תקציב לשנת 2020 בהתאם.
    יש לציין כי בתחילת שנת 2019 נרתם דורון גודר, תושב הכפר, לבדיקת  ההתנהלות הכלכלית  של בית וייל ותרם מזמנו ומניסיונו הרב.
    מליאת המועצה החליטה, פה אחד, על הקמת ועדה בה ייטלו חלק חברי וועדת תרבות  ואשר תגבש המלצות למליאת המועצה בהתאם.

מר שרגא מילשטיין - עצרת האו"ם
    מר שרגא מילשטיין, ראש מועצת כפר שמריהו  בין השנים 1983 ו- 1998, הוזמן לשאת דברים בעצרת האומות המאוחדות במסגרת יום הזיכרון הבינלאומי לזכר קורבנות השואה אשר תיערך בתאריך 27 בינואר 2020.
    מר מילשטיין ירצה בנושא ״75 שנים לאחר אושוויץ - זיכרון ולימוד השואה״.
    אני מבקש לברך את שרגא על בחירתו ולציין כי הבחירה בו מכובדת ומביאה כבוד גדול גם לכפר.
    יישר כוח.

אופניים חשמליים - רכיבה חכמה
    החל מתאריך ה 1 ביולי 2019, נכנסו תקנות חדשות בנוגע לרכיבה על אופניים חשמליים.
    חשוב לזכור:
    1.  רכיבה מגיל 16
    2.  למי שאין רישיון נהיגה חייב לעבור מבחן עיוני
    3.  חובה לחבוש קסדה עם מחזיר אור.

להלן קישור למצגת  כללי הרכיבה של משרד התחבורה והרשות הלאומית לבטיחות בדרכים. הקלק כאן

אנא שמרו על למען ביטחון ילדינו

כנס בוגרי כיתות י"ב
    בהמשך למסורת נערך ביום שני האחרון כנס משותף לבוגרי כיתות י"ב מכפר שמריהו ורשפון לקראת גיוסם לצה"ל או יציאתם לשנת שירות.
    הכנס התקיים בבית העם במושב רשפון, במהלכו הועברה הרצאה מרתקת של רני אלינב "הדרך אל הירח", ברכות ואיחולי הצלחה בדרככם החדשה.

מסיבות ואירועים פרטיים
    עם בוא הקיץ, תושבי הכפר פותחים את בתיהם לאירועים חברתיים ואנו מברכים על כך.
    על מנת לשמור על שכנות טובה אנו חוזרים ומבקשים מתושבים המתכננים לערוך מסיבות/ אירועים פרטים להקפיד על הכללים הבאים:
    1. הסדרי חניה: יש להקפיד להחנות על פי החוק (אין להחנות על מדרכות ואין לחסום מעבר כלי רכב).
    2. שמירה על המרחב הציבורי: אין להעמיד גנרטורים, מתקני שירותים ניידים וכיוצ"ב במרחב  הציבורי.
    3. מוזיקה: יש להתחשב בשכנים. על פי חוק העזר לכפר שמריהו (מניעת רעש), התשע"ז-2017 אין להשמיע מוסיקה (או רעש) בימי חול בין השעות 14:00 ל- 16:00 ולא יאוחר משעה 23:00. בימי שישי וערבי חג שעת הפסקת המוסיקה הינה חצות.
    4. זיקוקי דינור: חל איסור מוחלט על שימוש בזיקוקים בכל רחבי הכפר אלא בקבלת אישור בכתב כנדרש על פי החוק עזר לכפר שמריהו (מניעת רעש), התשע"ז-2017 מהמועצה.
    5. ניקיון: יש להקפיד על שמירת הניקיון במרחב הציבורי.

יש לתאם מראש עם מנהל מחלקת האחזקה, מר משה שהם, בטלפון 054-2300681 או במייל
    kablanim@kfar.org.il
    יחד נשמור על שכנות טובה.

לעוף על יזמות - מרתון יזמות לבני נוער - ההרשמה נסגרת!!
    קורסי היזמות לבני/ות נוער מטעם משרד הכלכלה והתעשייה מגיעים לכפר שמריהו.
    אם אתם בעלי ראש יצירתי, מעוניינים לרכוש כלים של יזמות שיסייעו לכם כמפתח להצלחה בחיים...
    אתם מוזמנים להצטרף לקורס מרתוני – ייחודי אשר יתקיים במהלך חופשת הקיץ בבית וייל.
    עלות למשתתף: 100 ₪ בלבד
    התוכנית מיועדת למסיימי כיתות ז' עד יב'
    שני מחזורים: 21-25/7/2019 ו- 28/7-1/8/2019 משעה 14:00 עד שעה 20:30
    לפרטים והרשמה יש לפנות למועצה בטלפון 09-9506699. תלוי במינימום משתתפים. כל הקודם זוכה.

מרכז וייל
    חוגים