כפר שמריהו - הודעות ועדכונים 29/8/19

29/08/2019

אם מייל זה אינו מוצג כראוי צפה בגרסה המקוונת אצלנו באתר

תחילת שנת הלימודים תש"פ
    ביום ראשון ה 1 בספטמבר 2019 תיפתח שנת הלימודים תש"פ, אנו נרגשים וערוכים לפתיחת השנה בגני הילדים ובבית הספר.
    נבקש לברך את כל ילדי וילדות הגנים, תלמידי ותלמידות בית הספר היסודי, החטיבות והתיכונים וכמובן גם את צוות ההוראה והמנהלה בגנים ובבית הספר בשנת לימודים פורייה ומוצלחת.

נקדם בברכה את בעלי התפקידים אשר הצטרפו למחלקת החינוך בכפר שמריהו ונאחל להם בהצלחה בתפקידם החדש.

אדוה חלפון - מנהלת מחלקת החינוך החדשה
    דלית קירלי - מנהלת בית הספר גש"ר
    ד"ר לירן זליגמן - הפסיכולוג החינוכי

בנוסף ברצוני להביא לידיעתכם כי לקראת תחילת שנת הלימודים תש"פ סוכמו והוסדרו נוהלי העבודה ויחסי הגומלין בכל הכרוך להתנהלות בית הספר גש"ר המשותף למועצת כפר שמריהו ולמועצת חוף השרון ומידת המעורבות של כל אחת מהרשויות בבית ספר זה. בשלב זה אנו, ראשי הרשויות, שוקדים על הכנת מסמך נוסף להסדרת נוהלי העבודה ויחסי הגומלין בכל הכרוך להתנהלות ומידת המעורבות של מועצה מקומית כפר שמריהו בבית החינוך המשותף של חוף השרון וזאת על מנת לאפשר למועצה מקומית כפר שמריהו להגביר את מעורבותה בתמרוץ תלמידי כפר שמריהו להגיע לבית החינוך.

בהזדמנות זו, ברצוני להביא לתשומת לב ההורים את נושא בטיחות הילדים בכל הכרוך להבאת ולאיסוף הילדים מבית הספר, נבקשכם לנקוט בכל אמצעי הזהירות על מנת למנוע פגיעה בילדים ובכלל זה להישמע להנחיות ההורים במסגרת "נשק וסע", להוראות הפקחים ולהקפיד על חנייה כחוק
    .

מרכז וייל לתרבות וקהילה

הכח הירוק

לאחרונה אנו עדים לתופעה שעמדות הגזם מלאות בפסולת אשפה ביתית, קרטונים ועוד.
    פקחי המועצה הונחו לבצע אכיפה כנגד מי שישליך פסולת בעמדות הגזם.
    בנוסף נבקש מהתושבים להנחות את הגננים שעובדים בחצרות הבתים שפסולת גזם שמקורה עלים תושך לעמדות רק בכלי קיבול.
    נא עזרו לנו לשמור על הכפר נקי.

החלפת קבלן לפינוי אשפה

ביום 1/9/19 יוחלף צוות פינוי האשפה בכפר, במידה וישנן בעיות בפינוי האשפה אנא פנו למוקד המועצה ונטפל. מודים מראש על הבנתכם וסבלנותכם.

יתוש הטיגריס האסייני
    נחשים