כפר שמריהו - הודעות ועדכונים 05/12/19

5/12/2019

פרויקט תשתיות הביוב

עבודות הנחת תשתית הביוב ממשיכות, להלן פרוט העבודות לשבוע הקרוב:

א. ביום ראשון 8/12/19 וביום שני ה 9/12/19 יבוצעו עבודות בשעות היום החל מהשעה 09:00 ועד 17:00 בכיכר הראשונים, רח' המעפילים וברח' הזורע ללא שינויים בתנועה. יתכנו חסימות נקודתיות בהתאם להתקדמות העבודה.

ב. ביום שני 9/12/19 יבוצעו עבודות לילה (שלב 7) ברח' החורש בקטע מכיכר הראשונים ועד רח' החורש בית מס' 5.
    העבודות יבוצעו בלילה בין השעות 21:00 עד 05:00 בבוקר.

מגבלות / הנחיות תנועה:
    * היציאה מרח' החורש לרח' המעפילים תהיה חסומה. לא תתאפשר יציאה מרח' החורש לרח' המעפילים.
    * רח' החורש הופך
    לדו סטרי רק לדיירי הרח'.  כאשר הכניסה אליו תהיה כרגיל מצומת קרן היסוד.
    * היציאה מהכפר תתאפשר רק מרח' דרך השדות.

ייתכנו שינויים בהסדרי התנועה במהלך היום בהתאם להתקדמות העבודות.

ג. ביום שלישי 10/12/19 בשעות היום, יבוצעו צילומי קווי ביוב בקטע ברח' החורש, בין רח' הקוצר לדרך האביב, הכביש יחסם מעת לעת בהתאם להתקדמות.

ד. ביום רביעי 11/12/19 בשעות היום, יבוצעו עבודות אספלט ברח' החורש ובכיכר הראשונים. תבוצע סגירת רחוב נקודתית בהתאם לצורך.

תווי חניה לאורחים

מחלקת הפיקוח נערכה לחלוקת תווי חניה לשנת 2020, לאורחי התושבים ברח' דרך הגנים, רח' הזורע (עד בית מספר 45 כולל) ורח' החורש (עד מספר 50 כולל).

הנכם מוזמנים להגיע  למשרדי הפיקוח ברח' קרן היסוד 25, מול בית המועצה, על מנת לקבל את האישורים כאמור.

אירועים קהילתיים

מרכז וייל לתרבות

הכח הירוק

וטרינרית
    חיסוני כלבת - חיסון כלבים נגד כלבת יינתן בחצר בניין המועצה המקומית, ברח' קרן היסוד 18, ביום ד' 18/12/19 בין השעות 15:00 ועד 17:00.

תהלוכן האורןמצ"ב הנחיות לטיפול בתהלוכן האורן
    על פי חוק העזר לכפר שמריהו (מניעת מפגעים) התשס"ח-2008, פרק י"ב, למי שיש עצי אורן בחצרו, חובה לבצע טיפול מקדים! כבר בחודש נובמבר ועד לחודש דצמבר  צריך להזמין מדביר מוסמך לטפל בעץ!
    לתאום מדביר מוסמך: ברק אריאלי 054-4901628
    מחיר מומלץ לטיפול:  עץ בקוטר עד 10-90 ס"מ - 42 ₪ + מע"מ

היה והעץ כבר נגוע, צריך לטפל בעץ בטיפול סיסטמי, לאחר מכן להסיר את הענפים הנגועים בקני הזחלים ולשרוף באש, את סביבת העץ אפשר לשטוף בזרם מים חזק, על מנת להשקיע שאריות של שערות ארס. טיפול בעץ נגוע יעשה על ידכם ובמימון מלא של בעל הנכס.
    איך להתגונן? עץ נגוע - חשוב לא לטלטל את הענפים! בגדים ארוכים לא עוזרים נגד השערות הארסיות, שכן הן זעירות וחודרות דרך הבגדים!

להזכירכם החוק מחייב ביצוע הדברה כנגד תוואי תהלוכן האורן

המועצה המקומית כפר שמריהו: אתר האינטרנט דף הפייסבוק / ערוץ היוטיוב / טוויטר