הודעות והיערכות לחג פסח 27.3.14

27/03/2014

לתושבי כפר שמריהו שלום,

ישראל עוברת לשעון קיץ

לפנות בקר של ה- 28.03.14, בין יום חמישי ליום שישי, יש להזיז את מחוגי השעונים משעה 02:00 לשעה 03:00.

צעדת הבנים
    בשבת הקרובה, ה-29.03.2014, החל מ-08:00, נקיים את צעדת הבנים המסורתית מס' 41.
    התושבים מוזמנים עם בני משפחה וחברים לאירוע קהילתי משולב טבע, ספורט והנאה.
    פרטים נוספים באתר האינטרנט.

ביקור ח"כ עמרם מצנע בכפר שמריהו
    בבקר יום ראשון 23.03.2014, ארחנו את יו"ר וועדת החינוך, התרבות והספורט של הכנסת ח"כ עמרם מצנע.
    הביקור כלל את בית ראשונים, מועדון הספורט, מרכז ווייל, מרכז העצמה, גני הילדים וביה"ס. בסיום סיירנו בתוואי כביש 20.
    היה ביקור מוצלח. ח"כ מצנע ציין לטובה את מידת ההשקעה של הרשות בתחומי החינוך והתרבות.

החלפת מדי מים בבתי התושבים – הודעת אגודת המים
    במהלך החודשים הקרובים תבוצע החלפה של מדי מים בחלק מבתי התושבים. העבודה תבוצע ע"י קבלן מטעם אגודת המים, חברת "ארד טכנולוגיות".
    נבקש מהתושבים לאפשר לקבלן לבצע את העבודה ולפתוח בפניו את שער החצר.
    באפשרותכם לבקש לראות את האישור של אגודת המים, שיימצא בידי הקבלן.

היערכות לעונת הקיץ
    החורף השחון ומזג האוויר החם מקדימים את הופעת החרקים, הנחשים והמזיקים.
    בכדי לא להסתכן ו/או להיות מוטרד, אנו מבקשים לבצע פעילות מניעה:

1.      ייבוש מקווה מים – התושבים מתבקשים לייבש בריכות שחייה אשר אינן בשימוש, ומקווי מים עומדים.

2.      ניקיון שטחים פתוחים וחצרות בתים – בימים הקרובים תשלח לבעלי השטחים הפתוחים התראה לניקוי השטח. למניעת מפגעים ושרפות, אנא הקפידו לנכש ולפנות בזמן. נגד מי שלא יקפיד יופעלו קנסות.

3.      יתושים – המטרידים הקטנים הופיעו. אנו קוראים לתושבים לפעול בשטחים הפרטיים ובחצרות לאתר נקודות דגירה ולבצע פעולות מניעה כגון ריסוס, אטום, סילוק מקורות מים עומדים ועוד.
    המועצה פועלת בשטחים הציבוריים.

4.      הנחשים – מתעוררים...
    המועצה מבצעת ניקיון עשבים וקוצים בשטחים הציבוריים והתושבים מתבקשים לנקוט באותן פעולות בשטחים הפרטיים ובחצרות.
    לוכד הנחשים של המועצה: אסף אפל - 050-5626423 (ללא עלות). יש לוודא קשר עין עם הנחש.

להרחבה ומידע נוסף על מזיקים – באתר האינטרנט של הכח הירוק

פינוי אשפה, גרוטאות וגזם לפני חג פסח

אנא עדכנו את עובדי משק הבית והגננים.

פינוי אשפה ביתית: יתקיים כרגיל בימים ראשון, שלישי ושישי, מלבד השינוי הבא:
    15.4.14 אין פינוי אשפה
    16.4.14 יש פינוי אשפה

פינוי אשפה בכמות חריגה: יש להוציא רק בימי הפינוי. להניח ליד הפח בכלי קיבול מתאים סגור.

פינוי גרוטאות: בין התאריכים 1.4.14 עד 8.4.14 ניתן להוציא גרוטאות בכל כמות ומכל סוג.
    יש לתאם מראש באמצעות טופס בקשה.
    אין להשליך גרוטאות לכלי האצירה שמיועד לגזם.

פינוי גזם: בערבי חג עד השעה 12:00. החל מ- 8.4.14 לא יתבצע פינוי גזם בכמות חריגה.

פגרת פסח לעובדי המועצה ומרכז וייל

בין התאריכים 14.04.143 – 21.04.14 (כולל) תמצא המועצה בחופשה מרוכזת לרגל חג הפסח.

אירועים קהילתיים, קייטנות ופעילויות פסח לילדים