הודעות ועדכונים 14.5.14

14/05/2014

תושבי כפר שמריהו שלום רב,

לפניכם מספר הודעות ועדכונים:

מדורות ל"ג בעומר

ביום ראשון 18.5.14 ערב ל"ג בעומר, בשעה 19:00, תערך מדורה מרוכזת לילדי בית הספר היסודי ובני משפחותיהם במגרש החול המערבי בשביל התפוזים.

קיום המדורות עומד בסתירה לשמירה על איכות הסביבה. לאור זאת, בכדי לציין את החג ולאפשר חוויה לילדים, החלטנו על קיום מדורה אחת מרכזית.

הורים, אנא וודאו שבצד חגיגה שמחה סביב מדורה לא נרקמת סכנה ברורה ומידית לחיי ילדכם.

הנחיות סביבתיות למדורות ל"ג בעומר - באתר המועצה.

הורים למתבגרים, אני פונה אליכם בבקשה מיוחדת לוודא כי במסגרת מניעת הסכנות מילדיהם תינתן תשומת לב לסכנות נוספות:  שתיית אלכוהול, עישון סיגריות ונרגילות ונהיגה תחת השפעת אלכוהול.

עשרים שנים לבית וייל

המועצה המקומית כפר שמריהו זכתה בפרס שרת התרבות לשנת 2013, למועצות מקומיות על תרומתה לקידום התרבות ולהנגשתו לציבור הרחב.

הנכם מוזמנים לאירוע חגיגי, במוצ"ש, 31 במאי 2014 בשעה 20:00, באודיטוריום וייל, בו נציין 20 שנות פעילות ונהנה מהופעות.

ביטול תרגיל נקודת מפנה 8 – היערכות בכפר שמריהו

ממשלת ישראל הודיעה על ביטול תרגיל העורף הלאומי, אשר תוכנן לחודש יוני 2014. אנחנו, מתוך אחריות, נקיים תרגיל עצמאי, בו נבחן עצמנו במעבר משגרה לחרום, בהבנת תפקידי בעלי התפקידים ובריענון נהלים.

יחידת חילוץ והצלה כפר שמריהו ורשפון

ביום ראשון, 11.5.14, יחידת המתנדבים לחילוץ והצלה כפר שמריהו ורשפון תרגלה חילוץ מגובה.
    בשבועות הקרובים צפוי להגיע ציוד חילוץ מהריסות, אשר הוזמן מחו״ל.
    כבוד וזכות גדולה שיש לנו מתנדבים כאלה, המקדישים זמן ומחשבה בהתכוננות למצבי סכנה מגוונים. אנו מלאי הערכה למתנדבים על הרוח וההתמדה.

לתמונות נוספות מהתרגיל - לחצו כאן

גיוס ציוד לחיילים, האגודה למען החייל כפר שמריהו

סניף האגודה למען החייל כפר שמריהו מאמץ את גדוד תבור, מונה כ-400 חיילים. הגדוד מתמחה בחילוץ ובהצלה, החיילים מוכשרים לחילוץ נפגעים מאתרי הרס, מאזור נגוע לוחמה כימית, שריפות וכו'.
    בעתות שיגרה החיילים מתפקדים כלוחמים ומוצבים בפעילות ביטחון שוטף בגזרות השונות. כיום הגדוד מוצב בגזרת ים המלח למשך כ-9 חודשים.
    ב- 8.5.14, רויטל מאייר, המרכזת בהתנדבות את פעילות סניף האגודה למען החייל בכפר שמריהו ויוספה כהן, הממונה על קשרי קהילה, ביקרו את חיילי הגדוד באזור פעילותם.

הבסיס ממוקם באזור מקסים והחיילים עושים עבודה חשובה אבל המבנים ישנים, האמצעים דלים, מועדוני הפלוגות מוזנחים ולא מאובזרים.

אנו פונים לתושבים לגייס ציוד כגון: ספות, כורסאות, שולחן סלון, פינות ישיבה, מיקרוגל, טוסטר, טלויזיות, DVD, קונסולת משחקים,  משחקי שולחן, מוצרי חשמל ביתיים, מזגנים, מיכלי צבע וכל פריט אשר יכול לגרום לחיילים תחושת רוחה והנאה.

ניתן גם לתרום תלושים או כסף לרכישת ציוד ברשתות שיווק. כל עזרה תתקבל בברכה.

למעוניינים למסור/לתרום אנא צרו קשר עם רויטל בטלפון 054-4464496 או במייל revital.mey@kfar.info

כך נראה "המועדון" כיום:

לפרטים ותמונות נוספות - לחצו כאן.