הודעות ועדכונים לתושבים 29.05.14

29/05/2014

תושבי כפר שמריהו שלום רב,

לפניכם הזמנות לאירועים ועדכונים:

הזמנה לאירוע עשרים שנים לבית וייל

הזמנה לחגיגת שבועות

התחדשות חדר הכושר במועדון הספורט

לחדר הכושר במועדון הספורט מונה מנהל חדש - איציק כהן. איציק בעל הסמכה של מדריך בכיר, שימש ב-7 השנים האחרונות כמנהל סניף רננים של הולמס פלייס.
    בנוסף, חלק ממכשירי הכושר יוחלפו בחדשים ולכן חדר הכושר יהיה סגור להתארגנות ממוצ"ש 31.5.14 ועד יום חמישי 5.6.14.
    מועדון הספורט מציע לתושבי כפר שמריהו מבצע מנויים: מנוי שנתי חינם לכל המשפחה לכל הרוכש חברות במחיר מוזל.
    מחיר חברות לתושב כפר שמריהו 10,000 ₪ (במקום 14,000 ₪). חברות מקנה הנחה של מעל 40% כל שנה ברכישת מנוי שנתי. חייל בשירות חובה, בן המשפחה, יקבל מנוי חינם .

אות המחזורית המצטיינת לכפר שמריהו

המועצה המקומית כפר שמריהו זכתה ב"אות המחזורית המצטיינת" לשנת 2013, מטעם תאגיד המחזור אל"ה. כפר שמריהו נבחרה במקום ה- 1 במחזור בקבוקי פלסטיק משפחתיים לנפש בקרב מועצות אזוריות ומקומיות.
    תודה לתושבים על שיתוף הפעולה.

אנו יודעים שאפשר לעשות עוד. אלפי בקבוקים ומכלי פלסטיק, כמו גם פסולת נייר, מושלכים לאשפה הביתית במקום למחזורית. אנא סייעו לנו לשמור על עתיד העולם.
    תודה לצוות הכח הירוק בניהולו של משה שוהם על קידום נושא המחזור בכפר שמריהו.
    לפירוט עמדות המחזור בכפר.

חותמים על אמנה - בי"ח לוינשטיין

ביום שלישי, 22 במאי 2014, התכנסו ראשי רשויות ומועצות מאזור השרון למפגש תמיכה בין צוות בית החולים לוינשטיין ועמותת ידידים התומכת בו.
    בית החולים בבעלות קופת חולים כללית הגיע למעמדו בסיוע עמותת הידידים ותרומות של אנשים נדיבים.
    לוינשטיין הוא הגדול מבין שני מרכזי שיקום במדינת ישראל, המשרת נכי צה"ל ונפגעי פעולות טרור, נפגעי תאונות דרכים ואנשים רבים הזקוקים לשיקום.
    במסגרת הביקור הצהירו ראשי הרשויות על עקרון ההדדיות מול בית החולים, והבטיחו לסייע לו ככל שניתן לגיוס משאבים, אשר יאפשרו לו לשרת ציבור רחב יותר עם ציוד מתקדם יותר.
    בנוסף, יינתן דגש ומחויבות על חינוך ותודעה לזהירות וגהות בקרב הציבור הרחב והדור הצעיר בפרט.
    בסיום הביקור ביקרתי  את חבר המועצה סיון אבנרי, העובד לשירות הציבור בביה"ח לוינשטיין.

לקריאת האמנה.

ביקור חברי הוועדה המקומית לתכנון ולבנייה הרצליה

בעקבות הבחירות לרשויות המקומית שנערכו באוקטובר 2013, התחלפו חברי הוועדה המקומית לתכנון ולבנייה של העיר הרצליה, אשר משמשת גם כסמכות תכנונית עבור המועצה המקומית כפר שמריהו.
    הזמנתי את משה פדלון, ראש עיריית הרצליה, שמשמש גם כיו"ר הוועדה המקומית, ואת חברי הוועדה לסיור הכרות בכפר שמריהו. הסיור נערך ביום ראשון, 25 במאי 2014.
    במסגרת הסקירה הצגתי בפני האורחים את הרקע ההיסטורי של היישוב, תהליכי תוכניות - מתחם הנוריות, השקד ומזרח היישוב ונושאים משותפים כמו מתחם שדה התעופה וכביש 531/20.
    משה פדלון שיבח את המועצה על ניהול היישוב בכל תחומי הפעילות והציע שיתופי פעולה בתחומים שונים.
    לסיום ערכנו סיור ממונע באתר הבנייה של פרויקט 531/20.

לתמונות נוספות

ביקור אנשי חינוך מהמועצה האזורית זבולון

ביום רביעי, 28 במאי 2014, ביקרו במערכת החינוך נציגים מהמועצה האזורית זבולון: מנהל מחלקת החינוך - מאיר יפה, מזכיר המועצה - ארז ארד, ארבעה מנהלי בתי ספר ונציגת הורים.
    האורחים ביקרו בבית הספר ובאשכול גני הילדים והתרשמו מהתפיסה החינוכית, שילוב התקשוב, החדשנות הפדגוגית והקשר עם הקהילה.

קייטנת שבועות באשכול גני הילדים