הודעות ועדכונים 28.7.14

28/07/2014

שלום לתושבים,

פינוי אשפה

מחר, יום שלישי, 29 ביולי 2014 לא יתבצע פינוי אשפה ביתית. הפינוי יתבצע ביום רביעי, 30 ביולי 2014. השינוי עקב החג עיד אל-פיטר.
    עמכם הסליחה.

טורניר כדורגל לבני הנוער – נדחה

טורניר הכדורגל, שתוכנן להתקיים מחר, יום שלישי 29 ביולי 2014, לבוגרי כיתות ט' עד יב', נדחה בשבוע ליום שלישי הבא, 5 באוגוסט 2014.
    פרטים והרשמה אצל איזי שפירא, רכז הנוער: 052-6033155.

אירוח תושבים מהדרום

המועצה המקומית מארחת מידי יום משפחות מיישובי הדרום במועדון הספורט. האורחים נהנים מאוד ומוקירים תודה והערכה על קבלת הפנים והאירוח.

לתמונות לחצו כאן.

בני נוער אשר מעוניינים לסייע בהפעלת תחנות, מוזמנים ליצור קשר עם יעל חסון 054-2300672.

תרומת מוצרים לחיילים

בבית משפחת נופך-מוזס נמשך מבצע איסוף ומשלוח מוצרים ללוחמים.

הציוד הדרוש: פנסי ראש, שלוקרים (מימיות), משחות נגד שפשפות, משחה נגד כאבי שרירים, אולרי לדרמן (אפשר חיקוי), גופיות, בוקסרים, גרביים, שקי שינה.
    את הציוד יש להביא ישירות לרחוב החורש 25 ב' כפר שמריהו.

ההפוגה בלחימה אינה סופית ולא מחייבת את החמאס

הנחיות פיקוד העורף עדין בתוקף. הציבור מתבקש לא להיכנס לשאננות ולהמשיך להקפיד על ההוראות בעת אזעקה.

המלקטים והממ"דים הציבורים נשארים פתוחים ומשרדי המועצה מאוישים 24 שעות ביממה ע"י עובד המועצה.

מידע נוסף ועדכונים: אתר האינטרנט של פיקוד העורף בכתובת www.oref.org.il או בטלפון: 104

חג שמח למוסלמים, שוחרי השלום

היום מתחיל חגם של המוסלמים, עיד אל-פיטר. זהו חג המציין את סיום צום הרמדאן, חג של שלום ואחווה.

אנו מברכים את עובדינו המסורים, חליל ונעים מסעוד, לרגל החג.

זו שעת כושר להרחיב את מעשה החג ולדרוש שלום בשכונה הגדולה - המזרח התיכון.

חג שמח ומבשר שלום.

נפרדים מפלוגת ברק, גדוד תבור

אתמול, יום ראשון 27 ביולי 2014 נפרדנו מחיילי פלוגת ברק, אשר התארחו במרכז וייל במשך שלושה שבועות.

תודה רבה לצוות מרכז ווייל ולעובדי המועצה, לרויטל מאייר, מרכזת פעילות אל״ח בישוב וכמובן לתושבי כפר שמריהו.

לתמונות מאירועי הפרידה לחצו כאן.

עבודות תשתית

עקב ימי החג עיד אל-פיטר, לא תתבצענה השבוע עבודות. בשבוע הבא תמשך העבודה ברחוב התלמים.