הודעות ועדכונים לתושבים 21.10.2014

21/10/2014

תושבי כפר שמריהו שלום רב,

להלן מס' הודעות ועדכונים:

השתלמות לעובדי המועצה

מהיום, יום שלישי 21.10.14, עד יום חמישי 23.10.14 ימצאו עובדי המועצה בהשתלמות שנתית בחיפה.

משרדי המועצה ומרכז וייל יהיו סגורים (החוגים יתקיימו כסדרם).

במידת הצורך ניתן ליצור קשר עם המוקד במס': 09-9506699.

פגעי מזג האוויר

בימי החורף הראשונים סבלנו מניתוקי חשמל. בכל המקרים יצרנו קשר עם חברת החשמל ודאגנו להסדרה מהירה.

אנו ממליצים להיערך לחורף על ידי ניקוי מרזבים, טיפול במערכות ניקוז, ריתום קולטים ודודי שמש וגיזום עצים בעלי פוטנציאל נזק.

עבודות תשתית – הודעות אינג' פארס דאהר, מהנדס המועצה
    בשבוע הקרוב יבוצעו העבודות הבאות:

• רח' התלמים, מהרכבת עד לרחוב דרך השדות – השלמת עבודות פיתוח.
    • רח' התלמים, מרחוב דרך השדות עד לרחוב הצבעונים - השלמת עבודות תאורה ותקשורת, חפירת כביש – לא יתאפשר מעבר כלי רכב גם בלילה למשך כשבועיים.
    • רח' התלמים מרחוב הצבעונים עד לרחוב הזורע - השלמת עבודות ביוב. מיום שלישי 21/10/2014 – מעבר כלי רכב רק בשעות הלילה.
    • שביל החיטה – הנחת צנרת מים
    • שביל התפוזים - תיקונים והשלמות לקראת סלילה סופית.

תהלוכן האורן - הודעת משה שוהם, מנהל מח' אחזקה ושמירת הסביבה

טוואי התהלוכה (או תהלוכן האורן) הוא עש נפוץ בכל הארץ שגורם למפגע קשה בחורשות, ביערות ובחצרות פרטיות, אשר בהם גדלים עצי אורן.
    על פי חוק העזר לכפר שמריהו (מניעת מפגעים) התשס"ח-2008, פרק י"ב, מי שיש בחצרו עצי אורן חייב לבצע טיפול מקדים ע"י מדביר מוסמך !  הטיפול חייב להתבצע בחודשים נובמבר-דצמבר.

מדביר המועצה עומד לרשותכם: ברק אריאלי 054-4901628, מחיר מומלץ לטיפול – 50 ₪ לעץ (כולל מע"מ).

פרטים נוספים - באתר האינטרנט של המחלקה.

אירועי נוער - הודעות איזי שפירא, רכז נוער כפר שמריהו ורשפון

התחלנו בשיפוץ מועדון הנוער במתחם גני הילדים הישן. השיפוץ בשיאו וכל עזרה תתקבל בברכה. אם יש למסירה ריהוט, ציוד או כל דבר אחר אשר יגרום ל-4 קירות להרגיש כמו בית אנא העבירו אלינו.

במהלך חופשת סוכות נוער ז'- ח' נסעו ל"דב הלבן- פארק חוויה בגובה" לפעילות קיר טיפוס, בנג'י, אומגה ופארק חבלים.
    נוער ט'-י"ב חגגו במסיבת "טבע צבע" - אירוע מועצה שהתקיים ליד שפיים והיה שמח וצבעוני במיוחד.

למעוניינים לקבל עדכונים לגבי פעילויות נוספות: 052-6033155, izzyshapira@gmail.com

סיוע משפטי לנפגעי השואה - הודעות אילה ברטור, עו"ס

קולנוע במרכז וייל. להזמנת כרטיסים: 09-9506699