הודעות ועדכונים 30.10.2014

30/10/2014

תושבי כפר שמריהו שלום רב,

להלן מס' הודעות ועדכונים:

תשתיות

בשבוע הקרוב תמשך העבודה בעיקר ברחוב התלמים וברחוב הזורע.

תושבי רחוב הזורע מתבקשים להחנות את כלי הרכב בחצר או במקביל לכביש.

מזג אויר

במהלך הימים הקרובים אנו צפויים לגשם. יתכנו רוחות ערות.

אנא הקפידו לנקות מרזבים ופתחי ניקוז בגגות ובחצרות.

מומלץ לגזום ענפי עצים הקרובים לקווי חשמל ותקשורת.

מתחם הנוריות - עדכון

השבוע, לראשונה לאחר כ-25 שנים מאז החלו תהליכי התכנון, מתחם הנוריות בכפר שמריהו נדון בוועדה המחוזית לתכנון ולבנייה.

התוכנית, אשר מספרה הר/ 2014, אושרה להפקדה בתנאים.

עם קבלת פרוטוקול הישיבה, יכנס מהנדס המועצה את צוות המתכננים להטמעת ההערות ויפעל בהקדם לפרסם את התוכנית להתנגדויות.

זהירות בדרכים - ילד נפל לכביש ורכב דרס את אופניו

השבוע קרה מקרה מצער בו ילד נפל מהמדרכה לכביש עם אופניו. למרבה המזל נגרמו לילד פגיעות קלות אך האופניים נדרסו. אנו מבקשים בכל לשון של בקשה לשים לב לתנועה, להולכי הרגל ולסביבה. חובה חגירת חגורות בטיחות וחל איסור מוחלט להשתמש בטלפון הסלולרי בעת נהיגה.

הקפידו שילדכם יחבשו קסדה בכל רכיבה על אופניים.

אין לרכוב על כביש בניגוד לכיוון התנועה!

אנא הקפידו על החוקים גם בשטחי הכפר שלנו למען הבטחון והבטיחות שלנו.

קבוצת כדורשת נשים

במסגרת שיתוף פעולה בין המועצה המקומית כפר שמריהו לבין המועצה האזורית חוף השרון מתארגנת קבוצת כדורשת נשים. הקבוצה תתאמן פעם בשבוע בימי שלישי משעה 21:00 עד 22:30 באולם ספורט במרכז וייל. ההצטרפות בעלות סמלית. לפרטים והרשמה: איתי דקל, רכז הספורט 054-2300323, itay.dek@kfar.info

יום הזיכרון ה-19 ליצחק רבין

ביום רביעי, י"ב בחשון תשע"ה, 05.11.14 נציין את יום הזיכרון ה-19 ליצחק רבין.

טקס זיכרון ייערך ע"י תלמידי בית הספר היסודי, בשעה 10:10 במגרש המקורה בבית הספר. הכניסה משער קרית החינוך ברח' שביל התפוזים.

הציבור מוזמן.

גן תאנה - גן ילדים ירוק

גן תאנה (טרום חובה) קיבל תו "גן ירוק", מטעם משרד החינוך.

תודה לצוות הגן: הגננת ומנהלת הגן ענת ציוני והסייעות תמי בורנשטיין ואביטל כהן.

אירוע התרמה במרכז וייל - עמותת "ת.מ.ר."

עמותת ת.מ.ר הקימה ומתפעלת מרכזי יום טיפולי משולב עם מרפאה, לתינוקות והוריהם הנמצאים במצוקה נפשית קשה בעקבות אלימות במשפחה, הזנחה, התעללות רגשית, תינוקות הסובלים ממחלות נפש וכדומה.

עמותת ת.מ.ר מגייסת משאבים להפעלת המרכז הטיפולי באמצעות קרנות ותורמים פרטיים. תרומות אלה מאפשרות לעמותת ת.מ.ר.  לקדם את המשימה החברתית-רפואית ולעזור לתינוקות פגועים להתגבר על החבלות שעברו כדי שיגדלו וישתלבו כבני אדם נורמטיביים, טובים ומועילים בחברה.

ערב התרמה ייערך במרכז וייל ביום חמישי 27.11.14 בשעה 19:00.

אירוע מומלץ לבני הנוער במחיר מבצע – מחזמר ראפ בלשי

השתלמות עובדים בחיפה והאיזור

עובדי המועצה המקומית כפר שמריהו עברו שלושה ימי השתלמות ונופש באזור חיפה (בתאריכים 23-21.10.2014), ולנו במלון "דן כרמל" בחיפה.

ההשתלמות היתה מוצלחת מאוד, מגבשת ומלמדת.

לפרטים ותמונות נוספות

ביקור מנכ"ל מפעל הפיס בכפר שמריהו

ביום שלישי 28.10.14, ביקר בכפר שמריהו מנכ"ל מפעל הפיס, מר אלי דדון, ששימש עד לשנה האחרונה כראש המועצה המקומית בית דגן ועמד בראש פורות עמיתים של ראשי המועצות המקומיות.

ראשית הביקור היה במרכז העצמה ובאשכול גני הילדים. הצגנו את הרציונל התכנוני, תפיסה חינוכית ועקרונות ההפעלה של המקום. ניתן דגש ליתירות וקימות.

בהמשך עברנו לבית הספר היסודי. מנהל ביה"ס, דר' אלכס שניידר, הציג את ביה"ס, עברו והתוכניות לעתיד תוך דגש על השילוב הקהילתי והמענה לשונות.

במהלך הביקור עברנו במגרש הקטרגל החדש, אשר נבנה בהשתתפות תקציבית של מפעל הפיס.

מר דדון הביע הערכתו הרבה על האקלים הנעים ועל החדשנות והודה על ההזמנה והאירוח.