הודעות ועדכונים 20.11.14

20/11/2014

תושבי כפר שמריהו שלום רב,

להלן מס' הודעות ועדכונים:

עבודות תשתית

כללי:

• לאור הלקחים מהעבודות ברחוב התלמים, האטנו את המעבר לרחובות אחרים.
    • בעלי בתים ברחובות בהם מבוצעות עבודות תשתית או מתוכננות להתבצע יזומנו למפגש עם המתכננים ועם מנהלי הפרויקט להבין את התוכנית ולהביע דעתם.

רחוב התלמים:

• העבודות תמשכנה. אנו מתנצלים בפני התושבים על אי הנוחות הנמשכת.

רחוב הזורע, בין רחוב קרן היסוד לרחוב הקוצר:

• השבוע לא צפויה עבודה בדרך.
    • דיירי רחוב הזורע מתבקשים שלא לחנות ברחוב בשעות היום ובלילה להחנות במקביל למדרכה.

הצגת תכנית העבודה והערכות לתקציב לשנת 2015

ביום שלישי ה- 18.11.14, במסגרת ישיבת לילה ארוכה, נערך דיון בו הציגו מנהלי המחלקות ובעלי התפקידים הבכירים של המועצה המקומית כפר שמריהו את תכנית העבודה לשנת 2015 בפני חברי המליאה.
    סקרתי את עיקרי הדברים מהעשייה בשנת 2014 והצגתי את החזון לשנים הבאות, בדגש לשנה הבאה.
    רו״ח יעל לוי, גזברית ומזכירת המועצה, הציגה את טיוטת התקציב, אשר תובא לאישור המליאה בתחילת חודש דצמבר 2014.
    חברי המועצה ציינו לטובה את ההערכות ואת המקצועיות של העובדים, כפי שבאה לידי ביטוי בדיון.

ביקורת תיקי חירום

השבוע עברנו ביקורת של פיקוד העורף ומשרד הבטחון בנושא היערכות לשעת חירום, מצב תיקי המכלולים ובקיאות בנהלים.

בסיכום הביקורת נאמר שניכרת אצלנו עבודה יסודית ומערכתית, בקיאות של בעלי התפקידים והמתנדבים, שמנהלים את המכלולים ורמת מוכנות טובה.

ארוח חיילי גדוד תבור במתקני היישוב

ביום שני ה- 17.11.14 אירחנו את לוחמי גדוד תבור, המאומץ על ידי סניף האגודה למען החייל כפר שמריהו, ליום ספורט ביישוב.
    בבוקר קיימו פעילות ספורט, משיכת חבל והורדת ידיים בשטח בית הספר, לאחר מכן התארחו במועדון הספורט וקיימו ארוחת ערב במתחם הצופים.
    לסיום יום הפעילות הגדוש והמוצלח נערך ערב גדודי באולם הספורט של מרכז וייל.
    תודה רבה לרויטל מאייר ולכל הגורמים בקהילה אשר אירחו את החיילים.

לתמונות נוספות.

תהלוכן האורן - הוראה מחייבת

טוואי התהלוכה (או תהלוכן האורן) הוא עש נפוץ בכל הארץ שגורם למפגע קשה בחורשות, ביערות ובחצרות פרטיות, אשר בהם גדלים עצי אורן.

על פי חוק העזר לכפר שמריהו (מניעת מפגעים) התשס"ח-2008, פרק י"ב, מי שיש בחצרו עצי אורן חייב לבצע טיפול מקדים ע"י מדביר מוסמך. הטיפול חייב להתבצע בחודשים נובמבר-דצמבר.

מדביר המועצה עומד לרשותכם: ברק אריאלי 054-4901628, מחיר מומלץ לטיפול – 50 ₪ לעץ (כולל מע"מ).

פרטים נוספים באתר המועצה.

טרום בכורה במרכז וייל