הודעות ועדכונים 01.01.2015

1/01/2015

תושבי כפר שמריהו שלום רב,

להלן מס' הודעות ועדכונים:

תשלום ארנונה לשנת 2015

בהתאם להחלטת שר הפנים ערכנו את הדיון על גובה הארנונה לשנת 2015 במחצית 2014 והעברנו את דרישתנו כנדרש, בחודש יולי. חרף פרק הזמן הארוך, הבירוקרטיה במשרדי הפנים והאוצר לא דנו בכך וכאשר הנושא הגיע לדיון, התפרקה הממשלה והודיעו על בחירות לכנסת ב-17 במרץ 2015.
    לאור זאת, אישור השרים על צו הארנונה לשנת 2015 נדחה לאוגוסט 2015.

כרשות איתנה, מסודרת ואחראית, ערכנו תוכנית עבודה מתוקצבת עדכנית, אשר תוצג לציבור הרחב.

חוברת צו ארנונה וחשבון למשלם יישלחו לביתכם בדואר ישראל בתחילת שבוע הבא. יש לשלם את החשבון עד סוף חודש ינואר 2015. תשלום באמצעות אתר האינטרנט יזכה ב- 2% הנחה על הארנונה השוטפת. קישור לאתר התשלומים יופיע באתר המועצה.

בחוברת פרשנו בפניכם את החזון וצפי התכניות לשנים הבאות בכפר שמריהו.

לקריאת החוברת - לחצו כאן.

נודה על שיתוף פעולה, נשמח לתגובות ולחשיבה משותפת.

מזג אוויר סוער - התרעה

במהלך סוף השבוע אמורה לפקוד אותנו מערכת מזג אוויר חורפית משמעותית.

נא לפנות מפגעים מבעוד מועד.

תשתיות והסדרי תנועה זמניים

העבודות הגיעו לרחוב הזורע, המהווה ציר מרכזי לתנועה צפונה. הרחוב סגור לתנועת כל כלי הרכב מרחוב קרן היסוד עד לשביל החיטה. העבודה בקטע זה כוללת הנחת קו ביוב, הנחת קו מים, הטמנת רשת חשמל, התקנת תאורת רחוב וסלילת כביש ומדרכות.

בשבועיים הקרובים יינתן דגש לעבודות בקטע הדרומי, בין רח' קרן היסוד לרח' התלמים, על מנת לאפשר תנועה חופשית מזרחה. מזג האוויר עשוי לשבש את לוח הזמנים אך ייעשה כל מאמץ להחזיר את התנועה בקטע זה. בשבועות הקרובים רחוב התלמים יהיה פתוח לתנועה מרחוב דרך השדות.

לדיירים מומלץ לחנות במועדון הספורט או מצפון לשביל החיטה.

הנחיות תנועה לבאים מדרום לצפון:

עקרונית עדיף להשתמש ברחוב דרך השדות.

למי שנכנס לרחוב הזורע:

• לבית ווייל, לביה"ס או לרשפון, צא ימינה ברחוב החרצית, עלה על רחוב דרך השדות והמשך צפונה בהתאם לשילוט.
      טעית והמשכת עד לרחוב קרן היסוד: פנה שמאלה עד לרחוב החורש, בכיכר פנה ימינה ומיד שמאלה לדרך האביב וימינה ברח' החבצלת. המשך צפונה ברח' החבצלת וצא ימינה ברחוב הקוצר או ברחוב הנוטע.
    • למועצה המקומית, למועדון הספורט או לדואר סע ברחוב הזורע עד לרחוב קרן היסוד ותגיע ליעדך.

חברת חשמלבשבוע הקרוב, בהתאם לתנאי מזג האוויר יחל חיבור הבתים ברחוב התלמים לרשת התת-קרקעית ויוצבו עמודי חשמל חדשים.
    בסיום החיבורים לרשת התת-קרקעית, תוסר הרשת העלית.

רחוב שביל התפוזים:

• במהלך השבוע הקרוב יושלם החיבור לרחוב האורנים, כולל הסדרת מדרכות בין רחוב הפרחים לשביל התפוזים.
    • לאחר השלמת המדרכות תיסלל הדרך.

זבוב הפירות

קטיף הפירות נמשך. נציגי משרד החקלאות כמעט סיימו לטפל בבתים ברח' החורש ובשבוע הבא נמשיך לרחובות נוספים.

אנו ניצור קשר טלפוני עם התושבים למתן הסבר קצר על הנגע ונודיע על מועד הקטיף והאיסוף.

למידע ופרטים נוספים – באתר האינטרנט של המועצה

תיאטרון במרכז וייל

יום ראשון הקרוב 04.01.2015 בשעה 20:30. נותרו מס' כרטיסים.

רשמו ביומנכם – צעדת הבנים וטריאתלון כפר שמריהו