הודעות ועדכונים 08.01.2015

8/01/2015

תושבי כפר שמריהו שלום רב,

להלן מס' הודעות ועדכונים:

מזג האוויר הסוער

מזג האוויר הסוער אמור להישאר באזור למספר ימים נוספים. אנא הקפידו לפנות גזם או ענפים ועלים מפתחי ניקוז.

צוות המועצה עומד לרשות התושבים בכל שעות היממה.

פינוי נפילת עץ ברח' האורנים, יום רביעי ה-7.1.15 בשעה 19:00, על ידי צוות האחזקה של המועצה, שעומד לרשות התושבים 24 שעות. צילום: יובל גינסברג.

אמצעי קשר חיוניים:

• מוקד המועצה פועל 24 שעות ביממה – 09-9506699
    • משטרת ישראל – 100
    • מגן דוד אדום – 101
    • כיבוי והצלה – 102
    • חברת החשמל 103
    • מנהל אחזקה – 054-2300681
    • מנהל ביטחון (קב"ט) – 050-6261234

למידע נוסף ועדכונים.

תשתיות והסדרי תנועה זמניים

רחוב הזורע

רחוב הזורע מהווה ציר מרכזי לתנועה צפונה. הרחוב סגור לתנועת כל כלי הרכב מרחוב קרן היסוד עד לשביל החיטה. העבודה בקטע זה כוללת הנחת קו ביוב, הנחת קו מים, הטמנת רשת חשמל, התקנת תאורת רחוב וסלילת כביש ומדרכות.

בשבועיים הקרובים יינתן דגש לעבודות בקטע הדרומי, בין רח' קרן היסוד לרח' התלמים, על מנת לאפשר תנועה חופשית מזרחה. מזג האוויר עשוי לשבש את לוח הזמנים אך ייעשה כל מאמץ להחזיר את התנועה בקטע זה. בשבועות הקרובים רחוב התלמים יהיה פתוח לתנועה מרחוב דרך השדות.

לדיירים מומלץ לחנות במועדון הספורט או מצפון לשביל החיטה.

הנחיות תנועה לבאים מדרום לצפון:

עקרונית עדיף להשתמש ברחוב דרך השדות.

למי שנכנס לרחוב הזורע:

• לבית ווייל, לביה"ס או לרשפון, צא ימינה ברחוב החרצית, עלה על רחוב דרך השדות והמשך צפונה בהתאם לשילוט.
      טעית והמשכת עד לרחוב קרן היסוד: פנה שמאלה עד לרחוב החורש, בכיכר פנה ימינה ומיד שמאלה לדרך האביב וימינה ברח' החבצלת. המשך צפונה ברח' החבצלת וצא ימינה ברחוב הקוצר או ברחוב הנוטע.
    • למועצה המקומית, למועדון הספורט או לדואר סע ברחוב הזורע עד לרחוב קרן היסוד ותגיע ליעדך.

רחוב שביל התפוזים:

• במהלך השבוע הקרוב יושלם החיבור לרחוב האורנים, כולל הסדרת מדרכות בין רחוב הפרחים לשביל התפוזים.
    • לאחר השלמת המדרכות תיסלל הדרך.

תשלום ארנונה לשנת 2015

השבוע חילקנו לתאי הדואר את צו הארנונה לשנת 2015 ודפי חשבון לתשלום.

תשלום באמצעות אתר האינטרנט יזכה אתכם בהנחה של 2%. אנא הקפידו להסדיר את התשלום עד 30.01.2015.

למידע נוסף וקישור לאתר התשלומים.

תקציב המועצה לשנת 2015

בישיבת מליאת המועצה, שלא מן המניין מס' 13, שנערכה ביום שלישי, י' כסלו תשע"ה, ה- 02.12.2014 בחדר דיונים ע"ש רכטר, בית לוין, הציגה גזברית המועצה, יעל לוי, הצעת תקציב למועצה לשנת 2015.

לפרוטוקול הישיבה.                                       לפירוט התקציב לשנת 2015.

ביקור מנהלת מחוז ת"א של משרד החינוך

היום, יום חמישי ה- 8.1.15 ביקרה בקריית החינוך מנהלת מחוז ת"א של משרד החינוך, הגב' חיה שיטאי. הצטרפו לביקור סגניה, מפקחי המחוז והדובר.

במסגרת הביקור הצגתי בפני האורחים את תפישת החינוך ואת התכניות להרחבת קריית החינוך, ודנו בסוגייה של שילוב התקשוב במוסדות חינוך.

ביקרנו בגני הילדים ובהמשך קיימנו מעגלי שיח בבית הספר ובהם עסקנו בנושאים כמו תרבות הפנאי ורשתות חברתיות.

בדברי הסיכום אמרה מנהלת המחוז: "חינוך טוב זה לא מובן מאליו, במיוחד במקומות חזקים. בכפר שמריהו עשו בחירה מאוד ברורה לשים את החינוך בקדמה. יש כאן כל הזמן חשיבה קדימה, המערכת לא קופאת על מקומה. יש דגש על המקום שראוי ללמידה וגם על הפדגוגיה".

למצגת שהוצגה בפני האורחים - החינוך בכפר שמריהו.

יום הזיכרון הבינלאומי לשואה 27.1.15 - הקרנת הסרט "ספורי סבתא 33945" בבית וייל

הסרט מספר את סיפור חייה והישרדותה של יהודית דורון כילדה ומתבגרת במלחמת העולם השניה. זהו סרט דוקומנטרי - משפחתי בהפקה פרטית המבוסס על שיחות של יהודית עם נכדיה, הדור השלישי.

הסרט מתאים לצפייה לבני נוער.

הכניסה חופשית בהרשמה מראש אצל בתה של יהודית דורון - דנה דנון 052-3635758

למידע נוסף.

מיזם ארצי חדש "לומדים תנ"ך ביחד" גם בכפר שמריהו

מיזם ארצי חדש בשיתוף משרד החינוך "לומדים תנ"ך ביחד" מזמין אתכם לקרוא כל יום פרק מתוך 929 הפרקים בתנ"ך.

בבית הכנסת "היכל הבנים" נפתחת קבוצת דיון על פרקי השבוע בכל יום חמישי בשעה 19:30 בספריית בית הכנסת.

הקבוצה פתוחה לכולם בהנחיית הרב אורי איינהורן ובהשתתפות הלומדים והמטרה שכל אחד יביא את הדרך שבה הוא למד את הפרקים ויפתח דיון ער ופורה.
    יש להירשם מראש
    rabbiori@gmail.com.

לפרטים נוספים על המיזם.               לדף הפייסבוק.