אגרת לתושב ליום 23/07/2020

23/07/2020

עדכון קורונה

הנחיות הממשלה משתנות חדשות לבקרים. עם כל הביקורת על חוסר העקביות, עלינו לנהוג כחוק ולהמשיך לפעול על פי ההנחיות. ההנחיות הרלוונטיות לתושבי הכפר:
מסיכות, ריחוק חברתי והגיינה
ארועים ומסיבות: עד 10 אנשים בחלל סגור; עד 20 בחלל פתוח.
מתקנים ציבוריים: מגרש הכדורגל, מגרש המיני פיץ׳ סגורים לקהל הרחב.
מתקן האופניים שליד המיני פיץ׳ - פתוח עם מגבלה של עד 10 ילדים.
בית וייל - פתוח לחוגים בלבד תחת מגבלות התו הסגול.
מועדון הספורט - הבריכה, חדר הכושר וחדרי החוגים - מועדון הספורט נוהג על פי הנחיות הכנסת והממשלה.

היות וההנחיות בנוגע לחדרי הכושר והבריכות משתנות על בסיס יומי, מומלץ להתעדכן באתרי החדשות. נכון למועד כתיבת שורות אלו המועדון פתוח.

ארוע חריג במוצ״ש

בעקבות הנחיות הממשלה למניעת התקהלויות הוריתי לסגור את מגרש הכדורגל הצמוד לבית הספר.
במוצ״ש טיפסו מעל גדר המגרש כמאה שחקנים ואוהדים של שתי קבוצות. מרבית המשתתפים אינם תושבי הכפר.
פקח המועצה אשר היה במקום חש מאויים ובעקבות כך מייד הגעתי למקום. במקביל המשטרה ומתנדבים של יחידה 605 הגיעו אף הם ופיזרו את השחקנים והאוהדים.
כרבע שעה לאחר מכן, קומץ מן המתקהלים הפגינו מול ביתי בדרך השדות.
אני מבין את האכזבה של השחקנים והאוהדים אך אמשיך לנהוג על פי החוק ואציית להנחיות הממשלה על מנת לשמור על בריאות תושבי הכפר.

בהתנהגות אחראית נמגר את הקורונה
.

שינוי מועד איסוף האשפה

השבוע  יצויין בקרב העולם המוסלמי חג הקורבן, לפי כך איסוף האשפה יוקדם באופן חד פעמי ליום חמישי במקום יום שישי.

המועצה עומדת לשירותכם בטלפון 09-9506699.
אל תהססו לפנות למועצה - אנו פה לשירותכם 24 שעות ביממה
.

פרוייקט תשתיות המים והביוב

פרוייקט תשתיות הביוב והמים ממשיך ברחוב האורנים לסירוגין בין החצי הצפוני של רח' האורנים  והחצי הדרומי של הרחוב. העבודות מתבצעות בן השעות 09:00 ועד 17:00.

ביום ראשון, תאריך 26/7/20, יבוצעו עבודות במערכת הביוב בחלק שבין שביל התפוזים לשביל המערות. ובהמשך השבוע בהתאם לקצב ההתקדמות, ימשיכו את עבודות בחלק שבין שביל דרך המערות לרחוב הנוטע.
לקראת סוף השבוע יצויין חג הקורבן אז תופסקנה העבודות עד לתחילת השבוע הבא.

·         בשעות העבודה לא תתאפשר תנועת רכבים בקטע דרך זה. על בעלי רכבים המעוניינים בכך, להוציא את רכבם אל רחובות סמוכים לפני השעה 09:00.

·         הכניסה לרחוב האורנים שאינו בתחום העבודה לדיירים בלבד.

·         ברח' האורנים בחלק המזרחי, שבין רחוב הדקלים לרחוב הפרחים תתאפשר תנועה דו - סטרית של רכבים פרטיים בשעות העבודה בלבד. רכבים כבדים ואוטובוסים לא יוכלו לנסוע בקטע דרך זו.

הסדרי תנועה זמניים ברחוב האורנים, קטע שביל התפוזים - דרך המערות

פרוייקט סלילת כביש רחוב המעפילים

הלילה, יום חמישי, 23/7/20,  בין השעות 20:30 בערב ועד לשעה 05:00 לפנות בוקר ייסגר רחוב המעפילים לסירוגין לצורך השלמת העבודות לסלילתו מחדש בקטע מרחוב דרך השדות ועד מחלף כביש 2.

אנו מתנצלים על אי הנוחות ומודים לכם מראש על שיתוף הפעולה.

בריאות איתנה לכם ולבני ביתכם,

המועצה המקומית כפר שמריהו: אתר האינטרנט דף הפייסבוק / ערוץ היוטיוב / טוויטר