אגרת לתושב 06/08/2020

6/08/2020

קורונה
לשמחתי, מצב התחלואה הנוכחית בכפר ירד חזרה ל- 0 חולים.
על מנת לשמור על מצב זה עלינו להמשיך ולהקפיד בשמירת ההנחיות: ריחוק חברתי, מסיכות, היגיינה.
שמחתי מאוד לראות ארועים בהם הקפידו על מספר משתתפים של פחות מ- 20 איש הנערכים בחצרות הבתים.

חשוב לציין כי משטרת גלילות בודקת ארועים רבים וכאשר יש חריגה מההנחיות, המשטרה קונסת את בעלי הבית וסוגרת את הארוע. על מנת להמשיך ולשמור על היחסים הטובים של כפר שמריהו עם משטרת גלילות, אנא קבלו בהבנה את הבדיקה המשטרתית של הארוע. כאשר השוטרים יספרו ויראו כי יש עד 20 אנשים בארוע הם ימשיכו בדרכם עם חיוך ויאפשרו לכם לחגוג בלא הפרעה.
אנו עדים לעיתים להפרות גסות של ההנחיות במקומות שונים בארץ ללא התערבות המשטרה המקומית.
חשוב לציין כי לשוטרי משטרת גלילות אין נגיעה בעניין ולכן חשוב לקבלם בחיוך שכן הם מבצעים את תפקידם

בהתנהגות אחראית, בהפגנת סולידריות חברתית תוך הפגנת ״ואהבת לרעך כמוך״ נעבור את הקורונה יחד
.

מדידת נכסים והיטלי ביוב ופיתוח
עם התקדמות פרוייקט הביוב המועצה גובה היטלי ביוב ופיתוח על פי חוק.
על מנת לאפשר גבייה מדוייקת, המועצה עורכת מדידה של כל הנכסיפ בכפר. מטרת המדידה היא ווידוא
התאמה בין המצב בשטח לבין הרשום בספרי המועצה.
חשוב לציין כי אין מדובר בבדיקת חריגות בנייה אשר בסמכות וועדת התכנון והבנייה הרצליה.
המדידות מבוצעות ע"י חברת קלימי אורן בע"מ.
נשמח לשיתוף פעולה בעת תאום המדידה.

פרוייקט תשתיות הביוב והמים
פרוייקט הביוב בעיצומו כאשר העבודה מתקדמת בקצב מהיר.
אנו עובדים על חלקו האחרון של הקו המאסף המערבי הנמצא על הגבול שבין הכפר לבין כביש החוף.
חלק מן העבודות מתבצעות בקידוחים העוברים מתחת לבתי התושבים על מנת למזער פגיעות בבתים ובגינות.

הפרוייקט ממשיך ברחוב האורנים לסירוגין בין החצי הצפוני של רח' האורנים  והחצי הדרומי של הרחוב. העבודות מתבצעות בן השעות 09:00 ועד 17:00.

הסדרי התנועה לשבוע הקרוב בהתאם להנחיות הקיימות.

אנו מתנצלים על אי הנוחות ומודים לכם מראש על שיתוף הפעולה.

המועצה עומדת לשירותכם בטלפון 09-9506699.

אל תהססו לפנות למועצה - אנו פה לשירותכם 24 שעות ביממה.

בריאות איתנה לכם ולבני ביתכם,