אגרת לתושב 12/11/2020

12/11/2020

אם מייל זה אינו מוצג כראוי צפה בגרסה המקוונת אצלנו באתר

קורונה
נכון להיום (יום חמישי 12/11/20) אין חולים בכפר והציון שלנו ירוק במדד הרמזור.
כמובן שלא לעולם חוסן ועלינו להמשיך להקפיד על הכללים - מסיכה וריחוק.

בית הספר
אנו ערוכים לקליטת ילדי כיתות ה-ו מיד עם החלטת הממשלה.
נכון להיום ילדי כיתות א-ד לומדים 5 ימים בשבוע. כאשר ילדי ה-ו יצטרפו אליהם, גם הם ילמדו 5 ימים בשבוע.

תוכנית מרכז הספורט - תיקון טעות
בניגוד לפרסומים קודמים, התוכנית הופקדה ב 23/10/2020. מיום זה החל שלב ההתנגדויות אשר יימשך 60 ימים.

פרוייקט תשתיות המים, הביוב והכנות לסיבים אופטיים
עבודות תשתיות המים, הביוב וההכנות לתשתית הסיבים האופטיים יימשכו לאורך רחוב האורנים בקטע שבין רחוב הדקלים עד רחוב הנוטע.

העבודות יתבצעו מהשעה 08:00 עד 17:00. בשעות העבודה לא תתאפשר תנועת רכבים בקטע אשר בתחום העבודה. יש להוציא רכבים מקטע רחוב זה לפני השעה 08:00 בכל יום.

רווחה

בית וייל

נוספו עוד ספרים חדשים לספריה, לרשימה לחץ כאן.
להזמנת ספרים יש להתקשר או לשלוח הודעה בווצאפ לגברת עירית ויזר 054-2300692.

איכות הסביבה
נמלת האש - נמלה בצבעי אדם - כתום וגודלה 1-1.5 מ"מ, המלכה מגיעה עד לגודל של 5 מ"מ.
הנמלים נמצאות ברוב המקרים בחצר, ואף חודרות לבתים, בחיפוש אחר מזון ומים.  עקיצת הנמלה כואבת מאוד ויוצרת כעין כוויה על העור למשך כמה שעות עד ימים. אצל חלק מהאנשים יכולה להתפתח תגובה אלרגית חריפה.

במקרה של עקיצה יש למרוח חומר חיטוי על מקום העקיצה למניעת זיהום אפשרי. ניתן לשים קרח על מקום העקיצה. בכל מקרה של תגובה אלרגית יש לפנות למרפאה בהקדם.

ניתן לפנות באופן פרטי למדביר המועצה ברק אריאלי בטלפון – 0544901628. פרטים נוספים לחץ כאן.

תוואי התהלוכה  - (או תהלוכן האורן)תולעת נפוצה בכל הארץ ושגורמת למפגע קשה בחורשות, ביערות ובחצרות פרטיות, שבהם גדלים עצי אורן. בשדה, הארס יכול להיות פעיל מעל ל- 10 שנים! לכן מומלץ להיזהר מקנים ישנים.
על פי חוק העזר לכפר שמריהו (מניעת מפגעים) התשס"ח-2008, פרק י"ב, למי שיש עצי אורן בחצרו, חובה לבצע טיפול מקדים! כבר בחודש נובמבר ועד לחודש דצמבר  צריך להזמין מדביר מוסמך לטפל בעץ!

ניתן לפנות לכל מדביר מוסמך או למדביר המועצה: ברק אריאלי 054-4901628
מחיר מומלץ לטיפול: עץ בקוטר עד 10-90 ס"מ - 42 ₪ + מע"מ

להזכירכם החוק מחייב ביצוע הדברה כנגד תוואי תהלוכן האורן פרטים נוספים לחץ כאן.

בברכת בריאות איתנה,

המועצה המקומית כפר שמריהו: אתר האינטרנט / דף הפייסבוק / ערוץ היוטיוב / טוויטר