אגרת לתושב 03/12/2020

3/12/2020
אם מייל זה אינו מוצג כראוי צפה בגרסה המקוונת אצלנו באתר

קורונה

נכון להיום (יום חמישי 3/12/200) חולה פעיל אחד בכפר והציון שלנו ירוק במדד הרמזור.
במדד הרמזור רשומים 2 חולים כאשר אחד מהם מתגורר בחו״ל ובא לארץ לביקור - הוא לא ביקר בכפר.
אנו פועלים מול משרד הבריאות לתיקון הרישום בכדי לוודא המשך ציון ירוק לטובת המשך פעילות סדירה של מערכת החינוך.

הערכות חורף

ברצוני להודות למחלקת האחזקה ברשות אלעד אברמוביץ והצוות: פיראס זייד, חליל מסעוד ונעים מסעוד שהתכונן מבעוד מועד למזג האוויר החורפי שפקד אותנו.
הצוות עושה לילות כימים בתחזוק ונראות הכפר, בניקיון ותחזוקת מבני המועצה, משימות דחופות ושגרתיות וטיפול בפרוייקטים מקומיים. בהחלט מורגשת העבודה הנפלאה.

*ממוצע מתייחס לנתוני חודש נובמבר שנצפו במהלך העשור האחרון.

תודה ליוסי גיארון על נתוני המדידה.

פרוייקט תשתיות המים, הביוב והכנות לסיבים אופטיים
עבודות תשתיות המים, הביוב וההכנות לתשתית הסיבים האופטיים יימשכו לאורך רחוב האורנים בקטע שבין רחוב הדקלים עד רחוב הנוטע.

העבודות יתבצעו מהשעה 08:30 עד 17:00. בשעות העבודה לא תתאפשר תנועת רכבים בקטע אשר בתחום העבודה. יש להוציא רכבים מקטע רחוב זה לפני השעה 08:30 בכל יום.

בית וייל

המועצה המקומית כפר שמריהו: אתר האינטרנט / דף הפייסבוק / ערוץ היוטיוב / טוויטר