אגרת לתושב 17/12/2020

17/12/2020

קורונה

נכון להיום (יום חמישי 17/12/2020) 7 חולים בכפר וציון הכפר במדד הרמזור הוא צהוב.

אנחנו מתקרבים לאיזור האדום בו תיסגר מערכת החינוך (בית הספר וגני הילדים).
הציון במדד הרמזור תלוי בקצב השינוי במספר החולים ובמספר הבדיקות הנערכות לתושבי היישוב.

​בכדי לשמור על מערכת החינוך פתוחה עלינו לבצע שני דברים:
1 לשמור על הכללים - ריחוק, מסכה והגיינה
2 להיבדק - ניתן להיבדק במרכזים של
פיקוד העורף או במרכזי קופות החולים :

קופת חולים כלליתקופת חולים מכביקופת חולים לאומית וקופת חולים מאוחדת

כולנו מרוצים מתחילת הגעת החיסונים לארץ. הגעתם לארץ היא אור בקצה המנהרה אך אינה סוף המגפה.
רק לאחר שרובנו נתחסן נוכל לנשום לרווחה (תרתי משמע).
לכן, כעת כאשר נותרו מספר חודשים עד שרובנו נתחסן, אני חוזר ומדגיש את חשיבות השמירה על הכללים.

ביטחון

על מנת להמשיך לשמור על רמת ביטחון אישי גבוהה בכפר, תוגברו סיורי הביטחון משעות הערב והלילה בלבד לסיורים 24/7 בניידת סיור חדשה.
בכל נושא הקשור לביטחון האישי שלכם ושל בני ביתכם ניתן לפנות לסייר 052-8636666 או ל
קב"ט, דור בן דוד 053-7707777.

פרוייקט תשתיות המים, הביוב והכנות לסיבים אופטיים

החל מאמצע השבוע ולמשך כחודש ימים, לסרוגין, יתבצעו עבודות תחזוקת מערכת הביוב העירונית ברחובות החבצלת (בחלק מרחוב הקוצר לרחוב הנוטע), רחוב החורש (בחלק מרחוב הקוצר לרחוב האביב) ורחוב הקוצר (בחלק מרחוב החבצלת לרחוב החורש).
במהלך העבודות תתכנה הפרעות לתנועה וחסימה ברחוב שבו מתבצעת העבודה.

העבודות בתשתיות המים, הביוב וההכנות לתשתית הסיבים האופטיים יימשכו כסידרן לאורך רחוב האורנים בקטע שבין רחוב הדקלים עד רחוב הנוטע.

העבודות יתבצעו מהשעה 08:30 עד 17:00. בשעות העבודה לא תתאפשר תנועת רכבים בקטע אשר בתחום העבודה. יש להוציא רכבים מקטע רחוב זה לפני השעה 08:30 בכל יום.

בית וייל

אנחנו שמחים להגיש לכם את ספר המתכונים "טעמי הכפר" , ספר המבטא את אופיו הרב גוני והחם של תושבי הכפר...
אנחנו מבקשים להודות ל כ ו ל ם!!

לבשלנים ולבשלניות שהכניסו אותנו למטבח שלהם וחלקו איתנו את כל הטיפים ה"קטנים"  שהופכים את התבשיל למעדן של ממש, למיכל שני רוזנבך שבדקה, מדדה ושקלה בעיניים מקצועיות כל מתכון, לאורלי אנשל פלד שעיצבה, בראה וחלמה את הספר, לכל הקהילה שנרתמה בשמחה ובהתלהבות ויצרה יחד "תבשיל" ביתי המחמם את הלב וכמובן לצוות מרכז וייל על ההפקה. בתאבון!

המועצה המקומית כפר שמריהו: אתר האינטרנט / דף הפייסבוק / ערוץ היוטיוב / טוויטר

רחוב קרן היסוד 18 כפר שמריהו 4691000 * טל' 09-9506699 * moatza@kfar.org.il